Waren story

Mam nadzieję, że po cbt nie będziemy czekać nie wiadomo ile na OB, bo to by było strasznie wkurzające.

szkoda ale pograć idzie na open becie pogramy razem albo jeszcze w cbt wiadomo ile będzie clos bet

Cos czuje ze bedzie srednio. I ze sie opozni. Ale zobaczymy ;)

Jak wygadasz będzie na ciebie ;D

Można juz wejść do gry ;D

Można, ale nie ma sensu. Sama gra wygląda jak kolejny identyczny siekaniec bez polotu, poza tym na razie są takie lagi, ze się praktycznie nie da grać.

ja jutro sprubuje zagrać jak będzie dno to gram w cabala

Tak jak myślałem. Gra tak samo dynamiczna jak metin2, bardzo mnie zawiedli, mam nadzieję, że co nie co naprawią na OB, bo to jest normalnie żenada.

Grałem chwilkę... Kolejny nudny point and click. Choć ma swoje plusy - w miedzy czasie gdy postać idzie ze spotu "zameldować" ukończenie misji, ja idę sobie zaparzyć herbatę i robić kanapki. Do gry wystarczy jedna ręka, więc drugą mam wolną i mogę spokojnie delektować się wcześniej przyrządzonym posiłkiem. Ale raczej nie skuszę się na grę... bo z kolejnym levelem przybierałbym kolejne kilogramy, co nie jest jednak takie fajne...

Po za tym: lagi, lagi i jeszcze raz nic nowego. Nie wiem czemu, ale nastawiłem się, że to będzie action mmorpg...

ocenie jak zagram jak będzie dno to kto gra zemnom w cabala

ocenie jak zagram jak będzie dno to kto gra zemnom w cabala

Cabal nie lepszy niż WS.

cześć wszystkim chciałbym się zapytać ile osób dostało się do bety i zaprosić ich do wspólnej gry ????