Waren story

cześć wszystkim chciałbym się zapytać ile osób dostało się do bety i zaprosić ich do wspólnej gry ????

Hmmm, niestety się nie dostałem, ale będę robił konta dopóki się dostane :lol: Z chęcią bym zagrał zwłaszcza po obejrzeniu 6 razy trailera :D Chyba się szykuje nam druga gra roku, o ile C9 wyjdzie w 2011 :P

ja dzisiaj dostałem konto do gry i instalkę do ściągnięcia

ja się dostałem teraz tylko czekać

wiecie ktoś do którego ta beta ma trwać ??

wiem jedynie że beta będzie otwarta 25 marca

Ok dostałem się :D Teraz tylko czekać do 25 marca na CBT ^^ Z góry mówię, że robię warriora, a wy jakimi klasami będziecie grać?

wiecie ktoś do którego ta beta ma trwać ??wiem jedynie że beta będzie otwarta 25 marca

Trwać ma podobno kilka dni. Zobaczymy jak wyjdzie.

Ok dostałem się Teraz tylko czekać do 25 marca na CBT ^^ Z góry mówię, że robię warriora, a wy jakimi klasami będziecie grać?

Też się dostałem i mam zamiar grać Fighter'rem.

A no też się dostałem. Zagram albo Warriorem albo Engineerem.

Tez sie dostałem ale możliwe, że razem nie pogracie:) moze nie byc systemu party tak wynika z ogłoszeń...level tlyko do 15...tylko 3 krainy, brak guild, mountów i innych..lipa:/ ..ale jak co to gram warriorem- carn;p

Niestety, ale to co napisałeś jest błędem. Takie ograniczenia będą tylko w Close Beta, ponieważ technicy gry nie skończyli wszystkiego.

Jeszcze jedna informacja. Ci co rejestrowali się do CB z emailem końcówką .pl nie mają szans na dostanie się do CB, ponieważ nie wysyłają na polskie adresy. Końcówka emaila musi być .com (gmail,yahoo, itp...).

Przy okazji podaje wymagania gry:

* Minimum system requirements

Operation system: Windows XP or better

CPU : Intel Pentium4 3.2gHz / AMD Athlon64 3200+ or better

RAM : 2GB or better

HDD : 4GB or better

Graphic : GeForce 7600GT / Radeon X1600XT or better

* Recommended system requirement

Operation system: Window XP/Vista/7

CPU : Intel Core2Duo E6750 2.66gHz / AMD Athlon64 X2 6000+ or better

RAM : 2GB or better

HDD : 4GB or better

Graphic: GeForce 8800GT / Radeon HD 3870 or better

jutro wielki dzień zagram woriorem pod nickiem zederich

up jak z końcówką .pl nie wysyłąją jak ja zarejestrowałem się przez o2.pl i dostałem konto !!!!

Jeszcze 1 dzień i gramy :P Moje dane:

Rasa: Human

Klasa: Warrior

Nick: DaeghunPL

up jak z końcówką .pl nie wysyłąją jak ja zarejestrowałem się przez o2.pl i dostałem konto !!!!

Dobra nie krzycz, nie jesteś na dworze.

Pewnie rejestrowałeś się przed ich błędem, który wysyłał po dwie wiadomości z kluczami na jeden email. Aktualnie teraz jak się już uporali z tym to napisali, że na polskie emaile (.pl) nie będą już wysyłane wiadomości.

tsaa nie bedą. Ja dostałem na 2 polskie maile już login i hasło więc nie wiem skąd masz takie informacje.

Elo elo 3 2 0 :))

Ja sie dostalem :)) ci co sie dostali mozemy popykac razem ;) jak cos pisac na GG:8023736

Juz JUTRO!!

Taaa, już dzisiaj a pisze że jeszcze nie da się wejść bo dopiero od 19 u nasz będzie :P

Ja to zagram archerem:)

ProMistrz..ale to właśnie temat o closed beta, dlatego nie myle sie możlwe, że razem nie pogracie,(bo na 99% chodziło o ekipe w closed beta) g... mnie obchodzą leniwi technicy i Open beta która pewnie bedzie za rok..wkurza mnie takie cos bo juz jedna taka giera jest, że nic tylko siedzą i chleją piwsko pewnie a max lvl to 30 (10-15 godzin grania)

ja będe grał koło 18 może prędze z budy wracam puźno więc jak co to jestem z wami

Zmartwię was, ale ma nie być zarówno gildii, jak i party:)