Warface EU

Witam. Gra ktoś w Warface'a na wersji Europejskiej i jest chętny do wspólnej gry (Gra w fazie beta)? Jeżeli tak to proszę o kontakt.

Witam. Ja się piszę, nick w grze Seqin.

Podajcie link do strony i do pobrania moze zagram

Podajcie link do strony i do pobrania moze zagram

Takim osobom dziekujemy.

Grywacie jeszcze? Jak tak to dajcie nicki :).

Grywacie jeszcze? Jak tak to dajcie nicki .

Tak, gramy.

Nick: DirtyAmeno

Mówicie o tym? http://beta.gface.com/warface

moj nick: kojack94

Właśnie to jest przez przeglądarke o co tu chodzi przecież wersja ruska(czy jak jej tam) miała zwykłego klienta.

Mówicie o tym? http://beta.gface.com/warfacemoj nick: kojack94

User with nickname kojack94 doesn't exisit ;)

Właśnie to jest przez przeglądarke o co tu chodzi przecież wersja ruska(czy jak jej tam) miała zwykłego klienta.

Przez przegladarke się tylko dołącza do sewera, cała rozgrywka jest normalnie w kliencie.

Grałem na wersji Ruskiej kilka miesięcy temu i czekałem na wersję EU.

Widzę że już jest, możemy skleić jakiś klan jeśli masz zapał i mikrofon, ja wiek 19 jbc.

Wal pw.

Ale w naszej wersji musieli to spaprać i odpalasz grę przez przeglądarkę, dopiero jak załaduje cię na serwer masz pełny ekran....

Przez przegladarke się tylko dołącza do sewera, cała rozgrywka jest normalnie w kliencie.

Skoro tak twierdzisz to zminimalizuj grę jak już wbiłeś na serwer i wył przeglądarkę to się przekonasz jak to działa i...

Zapraszam www.warface.pl !

Oficjalne forum gry Warface + Gildia GROM ktora rekrutuje nowych graczy!

Mamy serwer TeamSpeak i grywamy razem ,a niektorym nawet rozdajemy konta :)

Skoro tak twierdzisz to zminimalizuj grę jak już wbiłeś na serwer i wył przeglądarkę to się przekonasz jak to działa i...

Ja wiem o co Ci chodzi, zle sie zrozumielismy.

Witam. Gra ktoś w Warface'a na wersji Europejskiej i jest chętny do wspólnej gry (Gra w fazie beta)? Jeżeli tak to proszę o kontakt.