Witam. Gra ktoś w Warface'a na wersji Europejskiej i jest chętny do wspólnej gry (Gra w fazie beta)? Jeżeli tak to proszę o kontakt.
Warface EU
Witam. Ja się piszę, nick w grze Seqin.
Podajcie link do strony i do pobrania moze zagram
Podajcie link do strony i do pobrania moze zagram
Takim osobom dziekujemy.
Grywacie jeszcze? Jak tak to dajcie nicki .
Grywacie jeszcze? Jak tak to dajcie nicki .
Tak, gramy.
Nick: DirtyAmeno
Właśnie to jest przez przeglądarke o co tu chodzi przecież wersja ruska(czy jak jej tam) miała zwykłego klienta.
Mówicie o tym? http://beta.gface.com/warfacemoj nick: kojack94
User with nickname kojack94 doesn't exisit
Właśnie to jest przez przeglądarke o co tu chodzi przecież wersja ruska(czy jak jej tam) miała zwykłego klienta.
Przez przegladarke się tylko dołącza do sewera, cała rozgrywka jest normalnie w kliencie.
Grałem na wersji Ruskiej kilka miesięcy temu i czekałem na wersję EU.
Widzę że już jest, możemy skleić jakiś klan jeśli masz zapał i mikrofon, ja wiek 19 jbc.
Wal pw.
Ale w naszej wersji musieli to spaprać i odpalasz grę przez przeglądarkę, dopiero jak załaduje cię na serwer masz pełny ekran....
Przez przegladarke się tylko dołącza do sewera, cała rozgrywka jest normalnie w kliencie.
Skoro tak twierdzisz to zminimalizuj grę jak już wbiłeś na serwer i wył przeglądarkę to się przekonasz jak to działa i...
Zapraszam www.warface.pl !
Oficjalne forum gry Warface + Gildia GROM ktora rekrutuje nowych graczy!
Mamy serwer TeamSpeak i grywamy razem ,a niektorym nawet rozdajemy konta
Skoro tak twierdzisz to zminimalizuj grę jak już wbiłeś na serwer i wył przeglądarkę to się przekonasz jak to działa i...
Ja wiem o co Ci chodzi, zle sie zrozumielismy.
Witam. Gra ktoś w Warface'a na wersji Europejskiej i jest chętny do wspólnej gry (Gra w fazie beta)? Jeżeli tak to proszę o kontakt.