Grał ktoś? Dobra optytmalizacja, rozgrywka? Podobno żadnego Pay2Win nie ma, prawda?
Warface
Grałem w zamkniętej becie i chwilę w open becie. Pay2Win jest, a niektóre bronie są po prostu chore. Shotgun powinien być znerfiony i to jak najszybciej (może już jest, nie wiem). Rozgrywka jest przyjemna, warto chociaż spróbować w to zagrać .
@UP.
Czytałem, że wszystkie bronie jakie są w grze da się kupić normalnie grając, a prawdziwa kasa tylko ładuje normalną walutę. Więc to nie jest Pay2Win.
Gra nie jest Pay2Win, jezeli ktos tak twierdzi to plecie jakies farmazony. Na początku myslalem ze tak wlasnie bedzie bo tez ciengi dostawałem, ale jak juz wczulem sie w klimat to dobrze ogarniam (doswiadczenie z innych FPSow) Czesto jestem top 1 w meczach mimo ze gram broniami 'startowymi' (zbieram na lepsze) ostatnio nawet od hakera mi pojechali bo 3 typow powalilem HSem doslownie kilkoma kulkami.. Zapraszam Cię do gry ;p dodaj mnie do listy to razem popykamy moj login: KnazZo
Pozdrawiam.
Jak pisałem wcześniej, grałem na closed becie i chwilę w openbecie. Wtedy bronie za korony były totalnie OP i nie dało się ich zdobyć nie płacąc realną gotówką.
Gra nie jest Pay2Win, jezeli ktos tak twierdzi to plecie jakies farmazony. Na początku myslalem ze tak wlasnie bedzie bo tez ciengi dostawałem, ale jak juz wczulem sie w klimat to dobrze ogarniam (doswiadczenie z innych FPSow) Czesto jestem top 1 w meczach mimo ze gram broniami 'startowymi' (zbieram na lepsze) ostatnio nawet od hakera mi pojechali bo 3 typow powalilem HSem doslownie kilkoma kulkami.. Zapraszam Cię do gry ;p dodaj mnie do listy to razem popykamy moj login: KnazZoPozdrawiam.
Niestety nie mam dostępu do bety. Muszę czekać do jutra, bo wtedy będzie open-beta. Mam nadzieję, że pójdzie na moim złomie.
Niestety nie mam dostępu do bety. Muszę czekać do jutra, bo wtedy będzie open-beta. Mam nadzieję, że pójdzie na moim złomie.
A jakie są do tego wymagania, że masz obawy ? Nowe produkcje raczej wymagają bardziej nowych systemów operacyjnych niż sprzętu "NASA".
@UP.
Mam 6 letniego pc'ta, a ponoć ta gra ma małe wymagania i dobrą optymalizację, więc jestem zadowolony.
A jak na tą open betę się dostać? bo niby jest " open " a jak wziąłem na ich stronce podałem e-maila (2x) to nic nie dostałem ;/
grałem na ruskim srv. ale... pominę to.
Jutro już będzie open beta. Przecież open to open. Teraz jest closed, dlatego Ci nic nie dali...
gralem w to na pga, i to co mialem przed soba , bylo dosyc przyjemne
kinya11 gra nie jest p2w.. te korony o których piszesz, nie są za realna gotówkę tylko za przechodzenie misji co-op, wiec te OP bronie i sprzęt dla się wyfarmić tylko i wyłącznie grając co-opa, a co do samej gry jest ok, tylko nudzi po pewnym czasie jak każdy fps, ale to kwestia indywidualna.
Gra nie jest p2w ale bronie które kupisz psuja się z czasem i trzeba je naprawiać za kase w grze, wiec wyfarmienie lepszych broni zajmuje wieki. Chyba, że będziemy biegali z podstawową bronią cały czas...
Macie też taki problem, że ładuje się wam w nieskończoność strona główna?
Co do naprawy broni, to nie psują się tak szybko i kosztuje grosze. W tym momencie gra nie działa.
Macie też taki problem, że ładuje się wam w nieskończoność strona główna?
tak :/
Chyba przeciążenie. Prawdopodobnie twórcy nie spodziewali się takiej popularności tej gry . Trzeba czekać.
Jak dla mnie gra co najwyzej srednia. Nie wiem kto ale czytalem jakis artykul o Warface gdzie bylo porownanie tej gry do Battlefielda 3. To tak jakby porownywac Fiata 126p do BMW M3
I jak tam gierka??
Zagrałem dzisiaj pierwszy raz i.... mam mieszane uczucia. Bronie i klasy są fajne jest współpraca graczy i jakieś taktyki ubezpieczanie siebie, ratowanie, pomaganie w razie braku amunicji itd. na minus jest długie włączanie i te wczytywania chodzi o to jak wygramy czy przegramy to zanim pokaże te statystyki i wróci do lobby to ja sobie w tym czasie zrobie herbatę i pranie. Jak na to jak gra wygląda i jest w przeglądarce to super aż dziwne że mi nic nie
cieło i brak lagów. Polecam.