Warframe - Czy jest P2W?

Witam, otóż pobrałem sobie warframe, i na początku zobaczyłem... Możliwość gry jedną klasą, rekinoNinjoLudem z kataną. Czy za inne postacie trzeba płacić? I czy gra jest ogólnie P2W? W shopie zobaczyłem sporo przedmiotów, które moga się przydać do przyjemnej rozgrywki.

Wszystko można mieć za darmo. Platyna jest walutą z IS za którą można wszystko od razu kupić. Jednak wszystko możesz mieć za darmo kupując schematy za walutę z gry i dropiąc materiały na misjach. Robisz po prostu bronie i warframy ze schematów. W grze możesz też zdobywać platynę sprzedając itemy wydropione na misjach. Jedynie sloty na broń i warframy można kupić wyłącznie za platynę, ale jak już wcześniej napisałem można ją zarobić w grze.

Jesteś za przeproszeniem zafalisty,wiesz o tym że po treningu wybierasz 1 z 3 postaci ???

Kaboom - Które są nudne i liniowe jak kaszka z mlekiem. Chodziło mi o możliwość wyboru np. Frosta.

A więc napisałem Ci, że będziesz mógł go zrobić ze schematów tylko potrzebujesz materiałów, które znajdują się na kolejnych planetach. Trzeba się trochę napracować, żeby zdobyć nowego warframa.

A te... Pety? Chyba są to pety, które latają ci nad głową. Co one dają, i czy da się je zdobyć bez IS?

Da się zdobyć bez is,one pomagają w walce i zbierają itemy wgl dodaj mnie na skype:kulek000

i steama :nightdagons

pomoge ci troche w grze

Niestety, ale preferuję gre solo i uczyć się samemu.

Wiesz o tym że solo i tak nie dasz rady xD ???

Chociaż ludzie nw jacyś tam w party i jest ok,samemu jest trudno potem

Up z własnego doświadczenia wiem że na solo ciężki jest tylko start a w późniejszych etapach gry jest znacznie łatwiej jeżeli ma się dobry sprzęt i mody jedynie co sprawia kłopot to obrony wtedy możesz mieć mały problem z ogarnięciem np 45 fali i wyżej. Ale wszystko zależy od Warframe'a jaki sobie wybierzesz .

Zawsze można sobie znaleźć PT, lub popisać na polskim czacie. NIkt nie mówi, że muszę grać z kimś na tym forum. Kiedyś już w to grałem, i nie miałem żadnego problemu, nawet gdy grałem solo.

Witam, otóż pobrałem sobie warframe, i na początku zobaczyłem... Możliwość gry jedną klasą, rekinoNinjoLudem z kataną. Czy za inne postacie trzeba płacić? I czy gra jest ogólnie P2W? W shopie zobaczyłem sporo przedmiotów, które moga się przydać do przyjemnej rozgrywki.