Witam serdecznie. Mam pytanie czy były by zainteresowane jakieś osoby do wspólnej gry w Warframe , a jeżeli byśmy ogarneli kilka osób byśmy stworzyli klan. Czy ktoś miał by chęć ?? Gra bardzo jest fajna ale trzeba jednak grać z ekipą i moim zdaniem gra jest wtedy niesamowita wręcz prawie idealna Jeżeli owe osoby są proszę pisać pod tematem
Pozdrawia.
Warframe - ekipa/klan
Ja gram już jakiś czas. Możecie dodać mnie na steam (http://steamcommunity.com/id/mihasz8) lub bezpośrednio w grze (nick Mihasz).
480h na liczniku steam (jakoś strasznie szybko mi przeleciało), możecie dodać mnie w grze do znajomych, chętnie skocze na jakiegoś voida albo trial.
Podawajcie swoje nicki w grze ts3 będzie moim zdaniem obowiązkowy
Witam,dzisiaj pobiorę i jutro dam znać.
Moge zagrac.
Jesli o klan chodzi to polecam ModernHusars. Chlopaki zawsze chetni do pomocy.
czym więcej tym lepiej Gra jest zacna tylko w towarzystwie znajomych solo słabo wypada gra
Witam serdecznie. Mam pytanie czy były by zainteresowane jakieś osoby do wspólnej gry w Warframe , a jeżeli byśmy ogarneli kilka osób byśmy stworzyli klan. Czy ktoś miał by chęć ?? Gra bardzo jest fajna ale trzeba jednak grać z ekipą i moim zdaniem gra jest wtedy niesamowita wręcz prawie idealna Jeżeli owe osoby są proszę pisać pod tematem
Pozdrawia.