Warframe - end game

Witam. Pograłem kilka godzinek w Warframe i gra się bardzo przyjemnie, jednakże mam takie pytanie/pytania:

1. Jak wygląda end-game?

2. Jak wygląda rynek? Tz. można się wymieniać z innymi graczami, zarabiać platynę?

3. Jak wygląda PvP? Jakieś rankingi, profity z tego?

1. Aktualnie nie ma jako takiego end-game'u. Robisz nową broń, nowe warframe i zdobywasz levele konta. Twórcy zapowiedzieli, że w niedługiej przyszłości wprowadzą misje dla 8 graczy, być może to będzie coś w stylu "rajdów" pod endgame.

2. Wszystkie mody, itemki prime i jeszcze kilka innych rodzajów przedmiotów możesz sprzedać innym graczom. Nie ma możliwości sprzedawania za kredyty, tylko handel wymienny (przedmiot za przedmiot) lub za platyne.

3. PvP istnieje tylko jako pojedynki w dojo lub walki o Sektory klanów. Obydwie formy są niezbalansowane i służą tylko do przyjacielskiego pojedynkowania się. (np. ty i twój przeciwnik nie używacie żadnych modów, żeby walka była bardziej fair)

Witam. Pograłem kilka godzinek w Warframe i gra się bardzo przyjemnie, jednakże mam takie pytanie/pytania:

1. Jak wygląda end-game?

2. Jak wygląda rynek? Tz. można się wymieniać z innymi graczami, zarabiać platynę?

3. Jak wygląda PvP? Jakieś rankingi, profity z tego?