Warframe nowe questy problem

Szybko opiszę problem. Wróciłem sobie do tej gierki, kiedyś tam grałem i zrobiłem kilka misji i po powrocie do tego tytułu zrobiłem 2 następne i nie wiem co dalej.

Mam questa bodajże na Ziemi, i jak wchodzę w tego questa najpierw wywala jakiś komunikat, którego nawet nie zdążę przeczytać, a potem, że mam jakiegoś Mastery Levela i nie moge zacząć tej misji.

Level mojego ziomka (Excalibur [cośtakiego]) to 9 lub 10.

Co ja mam zrobić? Gdzie mogę ten mastery lv. wbić?

Jestem kompletnie zielony w tej grze, niech ktoś szybko pomoże, bo dopiero jakby nie patrzeć zaczynam grać.

Jeżeli dobrze pamiętam to Mastery Rank to level Twojego konta. Wbijasz to zdobywając xp na broniach i frameach, a żeby przejść na wyższy poziom musisz zrobić challenge. Jak wymaksujesz xp to pojawi Ci się opcja w profilu.

Zakładam że chodzi o misję zabicia Vay Heka, jest ona na co najmniej 20 Mastery Rank, najlepiej zostawić ją na później i przejść na dalsze planety, a Heka zabić jak dobijesz Rank.

Szybko opiszę problem. Wróciłem sobie do tej gierki, kiedyś tam grałem i zrobiłem kilka misji i po powrocie do tego tytułu zrobiłem 2 następne i nie wiem co dalej.

Mam questa bodajże na Ziemi, i jak wchodzę w tego questa najpierw wywala jakiś komunikat, którego nawet nie zdążę przeczytać, a potem, że mam jakiegoś Mastery Levela i nie moge zacząć tej misji.

Level mojego ziomka (Excalibur [cośtakiego]) to 9 lub 10.

Co ja mam zrobić? Gdzie mogę ten mastery lv. wbić?

Jestem kompletnie zielony w tej grze, niech ktoś szybko pomoże, bo dopiero jakby nie patrzeć zaczynam grać.