WarFrame. Proszę o informację

Czy ktoś mógł by mi krótko opisać rozgrywkę, jak to się odbywa tryby gry itp itd.?

Jakiś rozwój bohatera którym tam latamy.?

I oczywiście czy warto w to zagrać :)

Tak,w grę warto zagrać,mogę pomóc na początku zapraszam na skype :kulek000 i jest klan do którego możę byś mógł dołączyć(nie ode mnie to zależy )

Tak rozwój bohatera jest prosty,

Na początku masz nieklasikowany poziom,możesz doexpic do 30 lv,wtedy dostajesz punkty za które się wkłada mody do warframe aby go ulepszyć,maxymalna ilośc tych punktów to 60,po dodaniu takiego przedmioyu.

Rozgrywka jest taka,wybierasz planete,tam masz podzielone na misje,np obrona,przechwycenie,sabotaż,obrona mobilna i kilka innych,wybierasz misje,czekasz albo startujesz rozgrywke,

gra toczy się albo na statku albo na planiecię zależy.

Jak chcesz więcej info pisz,a jak coś pominąłem to przepraszam i proszę o poprawienie lub dodanie informacji.

gra jest zarówno prosta jak i rozbudowana, zależy kto na co patrzy i czego szuka..

czy warto.. gra jes f2p także prócz czasu nic nie tracisz...

gra jest po PL, na czacie w wersji PL siedzą tylko polacy..

Odnośnie samej gry etc

http://www.youtube.com/playlist?list=PLh_PTDXvF_66uJqVrq33H5TLqP4wGXcwg

Masz listę filmików z mojej ręki, są to filmiki obrazujące grę na przestrzenie całego roku i widać jak się zmieniała.

Tryby gry masz różne. W jednym musisz czegoś bronić w drugim kogoś uratować. Ogólnie chodzi o to żeby zdobywać nowy ekwipunek który produkujemy z materiałów zdobytych na planetach. Na początek gry wybierasz sobie jedną klasę, (warfram'a) wbijasz na nim poziomy po to żeby móc wsadzić w niego więcej modów które dodają Ci bonusy. Potem możesz sobie zrobić inne warfram'y które mają inne umiejętności. (każdy ma cztery skille)

Według mnie warto zagrać. Sam zacząłem niedawno i gra mi się bardzo spodobała. System F2P jest bardzo dobry bo wszystko można mieć bez płacenia. Gra niestety na początku jest trochę trudna do ogarnięcia dlatego warto dołączyć do jakiejś gildii żeby trochę wytlumaczyli.

Ale ogólnie te "plansze" mogę przejść z kimś ? bo na filmach widziałem zazwyczaj jedną osobę która latała i rozwalała sobie jakieś tam potwory.

Tak misje możesz przechodzić w co opie do 4 osób max.

A ja chcialbym wiedziec jakie gra ma minimalne wymagania.

Wymagania to też jest dobra kwestia :)

No proszę was nie załamujcie mnie. xd

Rozumiem inne pytania, ale wpisać dwa słowa w google...

Minimalne wymagania sprzętowe:
• Procesor: Intel Core 2 Duo e6400 lub AMD Athlon x64 4000+ (~2.2Ghz dual core CPU)
• RAM: 2GB
• Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT lub ATI Radeon HD 3600
• Dysk twardy: 5 GB wolnego miejsca
Wytrudziłem się za was.

Podizekowac :)

Również dziękuję, lenistwo górą :D

Dopiero co człowiek od stołu odszedł i ma jeszcze w google szukać :D

Czy ktoś mógł by mi krótko opisać rozgrywkę, jak to się odbywa tryby gry itp itd.?

Jakiś rozwój bohatera którym tam latamy.?

I oczywiście czy warto w to zagrać :)