Warframe szukam od zera (2x 20 lat+)

Szukam 2 doroslych graczy, chetnych do pogrania przez weekend (pt po 17/18 start) w battlerite. To nowa "arena"/moba pvp 3v3, wydaje sie spoko, po weekendzie zobaczymy czy chcemy grac dalej...

EDIT:

Do Warframe'a zapraszamy

wymogi ?:

przejscie tutorialu

20 + mikrofon

stabilne fps // niski ping

EDIT:
Zapraszam na discorda i walic do mnie & Argonside i na czat glosowy.

EDIT2:

Na chwile obecna rezygnuje z Battlerite (poniewaz poprzednia gra sfailowala od tego wydawcy niech troche pochodzi... bedziemy grali w bardziej rozbudowanego WARFRAMEA).

wymogi ?:

60 + fps // niski ping

śmiechłem - było sprzęt od razu wypisać z jakim takie klatki można wyciągać XD

śmiechłem - było sprzęt od razu wypisać z jakim takie klatki można wyciągać XD

Przystane na stabilne fps i niski ping.

@Quaku jak chcesz to jestem chętny ze znajomym :)

Chociaż @n00tyet i tak zaraz odradzi bo jestem "toksyczny" :)

Przed 17 wysle discorda

zapraszam na discorda chetnych, zaczniemy z warframem. Battlerite po rozmowie, stwierdzamy ze poczekamy min. pare dni i zobaczymy co tam sie dzieje, ale preferujemy warframe'a.

p.s

do tych osob co byly, od rana zapraszam po prostu pisac @argonside lub @quaku na discordzie lub wejsc na kanal glosowy jak bedziemy siedziec. Ew. nawet w nocy dzisiaj ;p (ale raczej od 6-7 rano)

Bump,

1 osoby ;) spoko do pogadania i chetnej do warframe'a 20+ wiekiem, lub starszej szukamy

gramy w weekendy do ustalenia w tyg po 18 (+ do ustalenia), chcemy grac tak po 3-4h w tygodniu, ale jak ktos ma z 2h tez spoko po wiecej prosze o pma i podam discorda.

troszke nie ogarniam. Jeszcze moge zrozumieć w CS:GO ze nie zaakceptuje sie gracza ktory klatkuje albo laggi ma.
Ale na PvE w warframe? wtf?

To było o Battlerite nie o Warframe

troszke nie ogarniam. Jeszcze moge zrozumieć w CS:GO ze nie zaakceptuje sie gracza ktory klatkuje albo laggi ma.
Ale na PvE w warframe? wtf? 

To było o Battlerite nie o Warframe

exactly, + prawdopodobnie bedziemy chcieli uderzyc dodatkowo do battlerite'a jak sie ogarnie, a poza tym dodatkowo, poniewaz gry f2p czesto zachecaja 13 latkow, my preferujemy kogos z komputerem/wiekiem, zeby mozna bylo pozniej tez w cos innego extra jak battlerite na boku grac - jezeli nam sie dobrze bedzie razem gralo, to why not.

Szukam 2 doroslych graczy, chetnych do pogrania przez weekend (pt po 17/18 start) w battlerite. To nowa "arena"/moba pvp 3v3, wydaje sie spoko, po weekendzie zobaczymy czy chcemy grac dalej...

EDIT:

Do Warframe'a zapraszamy

wymogi ?:

przejscie tutorialu

20 + mikrofon

stabilne fps // niski ping

EDIT:
Zapraszam na discorda i walic do mnie & Argonside i na czat glosowy.

EDIT2:

Na chwile obecna rezygnuje z Battlerite (poniewaz poprzednia gra sfailowala od tego wydawcy niech troche pochodzi... bedziemy grali w bardziej rozbudowanego WARFRAMEA).