[Warframe] WarCGE

ouObkp7.jpg

WarCGE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O nas?

Jesteśmy zwyczajnym polskim clanem (póki co nie dużym), który szuka chętnych rodaków do wspólnego grania. Przyjmujemy każdego, bez względu na lvl/osiągnięcia czy wiedzę na temat gry. Jedyne czego wymagamy to przestrzegać prostych kilku reguł.

Reguły

Kultura osobista na in-game chat'cie jak i komunikatorze głosowym (tutaj korzystamy z TS3)

Nie plamić "honoru" naszego clanu WarCGE!

Pomagać innym w miarę możliwości.

Chcesz do nas dołączyć?

Jeżeli jesteś zainteresowany dołączeniem nic prostszego musisz tylko przestrzegać tych prostych reguł napisać swój IN-Game nick pod tym tematem i ewentualnie dodać kogoś z naszej trójki (Echiko, Viole, Kajzerek)

Aktualny Skład:

Viole - Lider

Echiko - Generał

Kajzerek - Generał

Nadleh

Taptek

Aristky87

Mi3sko

PhitsugayaL10

za***isty

Skorpion24

xKeRaDx

TS3: ts3.cgem.pl :D poczekać na kanale rejestracja

Jeżeli są jakieś pytania pisać w temacie, postaramy się aktualizować go na bieżąco.

Nick: za***isty

Piszę się do klanu, mam już za sobą closed i open beta testy, szukam ludzi do wspólnej gdy na dojo (nowość w update 8.0)

Loguje się i wysyłam inva ;)

PhitsugayaL10

wysłałem zaproszenie do was

Dodany ;) coraz wiecej ludzi dochodzi zapraszamy wszystkich chętnych do wspolnej gry :D

merdorian - wysłałem zaproszenie

Juz w klanie ;D szuukamy wiecej ludziów :D zapraszam serdecznie !

Zapraszajcie więcej ludzi do klanu to szybciej zbudujemy coś w dojo, bo na razie jak jestem to zwykle nie ma nikogo online albo 1-3 osoby, także proponuje powiększyć załogę WarCGE.

to może i ja się skusze...

nick: Hyouchuu

Siemanko, jak coś to z kolegami moge dolączyć.

IGN: Querin, SztywnyBorys, Hannibal47 i toqu97.

Moze też bym dołączył bo nawet gierka mi sie podobała choć dawno nie grałem hmm...

to szybciej zbudujemy coś w dojo

BTW: O co chodzi z tym dojo??

Dojo to siedziba klanu :P

Budujesz tam laboratoria itp.

Chętnie dołączę nick: Mietek

TNToxic

ponad 74h rozegrane

nie posiadam micro

Mam pytanko do założycieli: w których godzinach gracie i kiedy?

Wybaczcie wczoraj mnie nie bylo :D juz dodaje wszystkich po kolei

@hmm ciezko powiedziec ale najwiecej osob widac w godzinach popołudniowych lub wczesno wieczornych. T

Toqu / mietek oraz toxic sa w innym clanie

Witam całą społeczność owego forum. Chciał bym z przyjemnością zaprosić was na forum o tematyce gry WarFrame. Tylko u nas możecie spotkać miłą atmosfere i pomocną dłoń. Co zrobić aby się u nas znaleźć? Wystarczy się zarejestrować i przywitać w odpowiednim dziale, po czym użytkowanie z naszego forum jest w pełni proste i miłe. Potrzebujesz pomocy? Bez większego problemu ją uzyskasz! Napisz na forum bądź wejdź na Team Speak 3 a pomoc którą potrzebujesz dostaniesz! Wejdź na WWW.WFRAME.PL I rozpocznij przygode!

Dołączę :) wyślijcie do francuz7 :)

Toqu / mietek oraz toxic sa w innym clanie

Na manił się lepiej rozwinięty klan pod względem choćby dojo i nie tylko więc tam przystąpiłem...

Nie można wejść na tego TS'a na pewno wszystko z nim ok??