Witam.
Jak pewnie niektórzy wiedzą, trwają aktualnie closed beta testy gry Warframe. Jeśli ktoś jeszcze nie wie co to za ta gra to powiem, że to "MMO"TPS (strzelanka, widok zza pleców postaci) w której sterujemy czymś bliżej nieokreślonym co umiejętnościami można porównywać z Ninja. Gra aktualnie nie ma PvP, ale jest bardzo fajny Co-op dla (jeśli się nie mylę) max 4 graczy. Gra jest szybka, ale każdą misję można przejść jak w skradankach (to jest po cichu) i jeśli przechodzi się jakąś misję po cichu to czas gry się wydłuża z 10 min do pół godziny.
Ale dlaczego poruszam ten temat pytacie się mnie. Otóż chciałbym mieć jakichś polskich kompanów z dobrym internetem w tej grze. Przechodzenie misji samemu jest nudne, ale w grupie już jest ciekawie. Niestety ludzie z którymi dotąd grałem (random) mieli taki chory ping, że się grać nie dało. Jeśli ma ktoś dostęp do tej gry i chciałby zagrać z moją osobą to niech się wypowie w tym temacie i poda swój nick w grze. Mój nick to DRGT95.
PS: Co do opisu gry to warto wspomnieć, że grafika jest całkiem niezła. Gra działa na DX11 więc jeśli chodzi o efekty to mamy to istny majstersztyk + gra jest całkiem nieźle zoptymalizowana.