Warframe!

Witam.

Jest to gra dość inna od reszty MMo, właśnie nasuwa się pytanie:

Czy to jest MMo?

Jakie są wasze opinie o tej grze, co o niej sądzicie?

Pograłem trochę i moim zdaniem, to nie jest MMO, ponieważ nie mamy tutaj do czynienia z dużą liczbą graczy, widoczną na raz. Nie ma tutaj nawet lokacji "wspólnej". Jest to CO-OP, osadzony w fajnym uniwersum, w fajnej grafice, z fajnymi dialogami oraz historyjkami. Ogólnie, podoba mi się.

Heh, po dłuższej grze zorientowałem się, że praktycznie wszystko trzeba kupować za prawdziwe pieniądze, i wcale nie wychodzi to jakoś tanio.

Szkoda, bo gra nawet fajna.

Hmm... na przykład co ? Wszystko można wycraftować, tak wymaga to masy grindu ale da sie (sam stworzyłem dwa warframy, mase broni i innych dupereli)

Racja, tylko ile to roboty i czasu i jakie jest prawdopodobieństwo, że dropną mi części do warframe'u który ja właśnie chcę zrobić?

Jestem nowy i nie do końca jeszcze ogarniam tą grę, chociaż mi się spodobała.

Jakiś sposób na farm właśnie danych części?

Chciałem zrobić Triniti (chyba tak się to pisze) i nie mam pojęcia skąd je wziąć.

BTW. te umiejętności, które każdy warframe ma inne to jakoś trzeba odblokować, tak?

Bo mam puste miejsca i nie wiem co i jak z tym zrobić :?

Tak, trzeba poświęcić na to kupe czasu, ale jak już stworzysz warframe'a to jest satysfakcja ; )

Aby zrobić Triniti (chyba inaczej to sie pisze, ale trudno) potrzebujesz planu tego warframe'a (kupisz go w sklepie) oraz części które dropniesz z bossa znajdującego się na Ziemi (Counceler Van Dek - poziom Everest) musisz go tłuc tak długo, aż zdobędziesz hełm, pancerz i system, potem musisz te części wycraftować używając do tego zdobytych materiałów, i połączyć w kupe.

Co do umiejętności to... chyba tak, po ostatnim updacie dotyczącym modów, nie ogarniam tych skilli i ulepszeń ^^

Ok, Plan już własnie kopiłem za cale 25k ^^

To chyba czas lecieć na ziemię i popróbować, dzięki.

BTW, jak podczas gry pisze się na czacie?

Enter albo Y

Teraz da sie tylko modami ulepszac bronie czy ja o czyms nie wiem ?

Zrobili bałagan tymi nowymi modami... trzeba je dropić od początku , można je ulepszać Fusion Corem (chyba tak to sie nazywa) i łączyć kilka ze sobą.

Jak długo w to grasz robak 220 i który masz lvl?

Gram od drugiego rozdania keyów do closed bety. Level mam 2 albo 3 (jeśli chodzi o konto), 30 Excalibura, 15 Ember i brakuje mi systemu aby stworzyć Asha. (ogólnie więcej czasu zajęło mi tłumaczenie gry na język polski, ale odszedłem od "zespołu" ponieważ musiałem wziąć sie za naukę :D)

Witam.

Jest to gra dość inna od reszty MMo, właśnie nasuwa się pytanie:

Czy to jest MMo?

Jakie są wasze opinie o tej grze, co o niej sądzicie?