Witam.
Słuch o tej grze dawno zamilkł więc pytam was. Czy projekt dalej idzie? Czy firma znalazła sponsorów na wydanie tej gry? Zrobią w końcu z tego MMO czy grę typu singleplayer z multi?
Witam.
Słuch o tej grze dawno zamilkł więc pytam was. Czy projekt dalej idzie? Czy firma znalazła sponsorów na wydanie tej gry? Zrobią w końcu z tego MMO czy grę typu singleplayer z multi?
Z tego co pamiętam, to z projektu nici.
THQ zbankrutowało ,jedyna szansa to wykupienie aktyw firmy ,puki co zanosi się że Ubisoft je kupi i może jeszcze projekt zostanie odrodzony...
1. No zarąbiście trafiłem z dniem tematu.
2. Dla mnie to taki mały koniec świata jak ta wspaniała firma zbankrutowała.
Ech kto by pomyślał, taka dobra firma, a bankrutuje ciekawe kto będzie następny, a jeszcze niedawno ludzie się tutaj kłócili o to, że piractwo jest nieszkodliwe.
@up, piractwo...? Eh, co ma do tego piractwo?
"Wiele osób jako główny powód upadku wskazuje nierozsądne gospodarowanie pieniędzmi i angażowanie w mało rentowne pomysły m.in.: uDraw, czyli niesławny tablet dla konsoli Nintendo Wii."
Co do samej firmy, fajnie się zagrywało w Saints Row 2-3, nawet pomimo słabej optymalizacji i niedopracowań.
Co do warhammera to należy pamiętać o tym iż firma THQ tylko wykupowała prawa do tego uniwersum. Więc gry z tej serii dalej mogą się ukazywać. Co do Ubisoftu to ja bym nie był tak optymistycznie nastawiony do odrodzenia projektu pod ich banderą.
Witam.