Warhammer 40k: Inqusitor - Martyr - poszukiwani gracze do rozwoju Cabal'a "klanu"

Wiek 18+, inteligencja i lojalność to jedyne wymagania, a te można zazwyczaj ocenić na podstawie wcześniejszego życia.
W wyjątkowych sytuacjach Inkwizytor może zdecydować się na rekrutację nastolatka, ale należy to jednak do rzadkości, taka osoba musiałaby wykazać się ponadprzeciętnymi umiejętnościami na polu walki.

Zapraszam do wspólnej gry. Poszukiwani oficerowie do klanu HEDRON_SQUAD

Start gry 5.06.2018r (teraz trwa wczesny dostęp na steam)

Opis gry, warto obejrzeć te filmiki:

Gra b2p. Póki co spora kwota, raczej dla fanów uniwersum i spragnionych dobrego hack & slasha.
Gram od początku alphy na steam. Gra rozwija się świetnie. Widać że twórcy mają pomysł na nią. Opinie na steam w większości pozytywne. Wszystkie dotyczą alpha build bo beta startuje kilka dni przed oficjalną premierą.
Warhammer wymaga połączenia z internetem i wszyscy grają na oficjalnych serwerach tak jak w Diablo 3 i tak jak w Diablo rozwijamy postać, walczymy z hordami przeciwników i wykonujemy coraz to trudniejsze misje by podbijać GearScore i lvlować nasze konto i postać.

Dodatkowo na premierę lub krótko po premierze gra będzie dostępna w kilku językach w tym po polsku.

Pozdrawiam i zapraszam chętne osoby.

jak z optymalizacja tej gry słyszałem złe opinie temat optymalizacji.

Ja gram w full hd, wszystko na max w ustawieniach grafiki i mam od 120 do 230 fpsów w party.
Tylko że ja mam i7 7700k i gtx’a 1080ti.

w Diablo 3 na max ustawieniach w full hd podczas głębokich w party miałem na tym samym kompie od 80 do 200 coś. Więc dla mnie w Warhammerze jest o dziwo lepiej.
Czasami Warhammer potrafi przyciąć ale twórcy o tym wiedzą i jest to błąd w alphie. Bo po restarcie gry ściny mijają. W becie i podczas oficjalnego wyjścia gry ma tych problemów nie byc.

Wstępnie jestem zainteresowany. Tylko czekam do premiery.

Filmik przedstawiający po części to co będzie dostępne w grze:

Nie wytrzymałem i kupiłem :). Na razie powoli sobie poznaję grę.

Jestem zainteresowany, gralem sporo w EA ale teraz przestalem bo juz bedzie 3 lub 4 wipe postaci do premiery.

Chyba trzeba założyć swój klan bo kolega z 1 postu ma full ( nie żebym miał pretensję ;), nawet się cieszę że gra ma wzięcie ).

Nie mamy full. Miejsce się zwolniło:)

To jak coś to jestem chętny ;).

W grze poprzez cabal mozesz zglosić się.

Jaka jest nazwa klanu po premierze?

-=INKWIZYCJA=- aktualnie mamy full ale warto napisać do:

• Skydance
    i
  • Creati

może się ktoś wypali:)

Dzięki. Już jestem w klanie.

Jak dokładnie jest z populacją, nie ma większych proplamow ze znalezieniem randomowej drużyny? I na kiedy jest przewidywana premiera, troszkę boję się wydać tak dużej kwoty na “kota w worku”, przy D3 bawiłem się miodnie, a opcja PvP w owej produkcji strasznie mnie kusi. =)

Jakieś z miany się poczyniły względem tego, co było pół roku temu ? Bo nie wiem, czy jest sens pobierać, czy lepiej zapomnieć ?

Coop nie działa. Czasem uda się połączyć. Jak już połączy to lagi + wyrzuca z gry ( cały ewentualny progres, itemy itp przepadają ). Nie wiem jak to jest teraz jak ma się drużynę ( opcja invite ) bo globalny czat nie działa i nie idzie nikogo znaleźć. Szkoda że nie ma czegoś takiego jak w Diablo 3. Wpadam, wypadam. Ewentualnie jakaś wyszukiwarka otwartych gier by się przydała.

Jest parę bugów jeszcze.

Ale generalnie to mi się podoba. Gram sobie na spokojnie mimo tych ułomności.

Tutaj jeszcze opina osoby na 1 miejscu w rankingu ( jak dobrze pamiętam ). https://steamcommunity.com/app/527430/discussions/0/1696049513766537374/

Nie jest różowo. Jakbym to wiedział to chyba bym się wstrzymał z kupnem. Na razie i tak dobrze mi się gra ale chyba dlatego że to świat Warhammera.