Warhammer age of reckoning

Witam czy słychać coś o reaktywacji tego mmorpg? Wiem ,że był priv ale niestety upadł :( Grałem troche na tym privie a może jest inny priv? Jestem wielkim fanem papierowego warhammera i chciałbym troche pobuszować w mmorpg :) Za odpowiedzi z góry dzięki :) I czy istnieje możliwość grania nie przez internet tylko tak sobie solo?

Nie, o reaktywacji nic nie wiadomo i raczej jej nie będzie. Co od privów jest kilka ale są strasznie skopane i mało ludu jeszcze pamięta młotka. Grania solo ale w co?

Młotek zmarł na dobre , niestety pokazali jak można zniszczyć tak wspaniały tytuł ;)

Co do reaktywacji zapewne nigdy jej nie będzie.

Z privów jest tylko return of reckoning. To oficjalny serwer testowy projektu, który pracuje nad stworzeniem emulatora. Czytałem też zapowiedzi innych serwerów, ale nic na razie nie ma. Póki co, są niepełne mechanicznie te serwery, mechanika postaci rozsypana itp.

Prace nad serwerami postępują, na RoR naprawili już na przykład PQ.

Witam czy słychać coś o reaktywacji tego mmorpg? Wiem ,że był priv ale niestety upadł :( Grałem troche na tym privie a może jest inny priv? Jestem wielkim fanem papierowego warhammera i chciałbym troche pobuszować w mmorpg :) Za odpowiedzi z góry dzięki :) I czy istnieje możliwość grania nie przez internet tylko tak sobie solo?