Bardzo możliwe
Warhammer:Mrok Osnowy[Gra]
Dobra ludałki, idę spać. Branoc!
To weź jeszcze zabierz ten śmierdzący kawał mięsa z szafki i go przebadaj.
Śmierdzący kawał mięsa jest już w analizie. Nie wiem co oni sobie myśleli, trzymając takie popieprzone twory na pokładzie statku ekspedycyjnego....
Dzisiejszej nocy gdy byczsek był na patrolu jeden z was stanął za nim. Byczsek ignorując go myśląc że nic mu nie grozi wyruszył dalej.. Niestety rano odnaleźliście go martwego.. Jedyna nadzieja by go przywrócić do życia to biokomora... Byczsek nieżyje...
Wynik analizy: DNA częściowo zgodne z podstawowym kodem genetycznym członka załogi okrętu Biały Brzask
Jasne cholera, Spaczeni się udzielają. Niech obrońcy biorą się do roboty.
Jest pewna szansa na ocalenie martwego rekruta. Jak wspominałem Moduł III- Biokomory. Lecz otworzę te drzwi tylko wtedy gdy sześciu z was zechce tam wyruszyć.Ta opcja dla was będzie najbardziej korzystna.
Wyłączenie systemu WarGame nastąpi o godzinie 18:00
Drogi komputerze, a co się stanie, jak pójdzie 2 spaczonych na wyprawę?
komora ulegnie spaczeniu
W takim razie zgłaszam się na ochotnika. Jeśli będą tam siły Chaosu, to zasmakują mojej siły!
Ludzie mam małą sprawę. Coś znalazłem.
Zapisuję się na wyprawę !
Misiael, co takiego? Mówcie konkretami od razu.
To dysk. Z informacjami. Ale chce rozmawiać tylko z inżynierem.
Jestem przeciwny wyjściu do Biokomor. To da tylko okazje spaczonym, a już wiemy, że są wśród nas... Nie chcę teraz nikogo oskarżać, ale najbardziej na tej wyprawie zależy właśnie spaczonym... Odetną nas od Biokomór.
Komputer, masz jakieś dokładniejsze informacje o Zapomnianych Tunelach? Mapa, notatki, cokolwiek? Chyba mam pomysł.
Poza tym, biokomory nie są teraz istotne, nic nam nie dadzą w tym momencie. Zginęła jedna osoba, a nadal brak poszlak spaczonych. Mogą to wykorzystać i łatwo zdobyć przewagę. Tak jak z resztą zauważył Might Tay. Poczekajmy jeszcze trochę, może w tym czasie uda znaleźć nam się coś równie cennego.
Co prawda Misiael się znalazł, (chyba) cały i zdrowy, ale jeśli będzie trzeba, nadal mogę iść na wyprawę.
Zapomniane tunele? Byłem, swoje widziałem. Jak chcesz informacje to wal na PW.
Moge wyruszyc na wyprawe do bio komor
Misiael. A widziałeś naszego dowódce?
Jestem przeciwny wyjściu do Biokomor. To da tylko okazje spaczonym, a już wiemy, że są wśród nas... Nie chcę teraz nikogo oskarżać, ale najbardziej na tej wyprawie zależy właśnie spaczonym... Odetną nas od Biokomór.Komputer, masz jakieś dokładniejsze informacje o Zapomnianych Tunelach? Mapa, notatki, cokolwiek? Chyba mam pomysł.
Nie mam danych. Wargame odciął całkowicie tamten sektor od centrali zarządzania.