Warhammer:Mrok Osnowy[Gra]

Czym jest ten Wargame?

System odpowiadający za wszystkie systemy modułu IV znane teraz jako Zapomniane Tunele

Jakby go rozwalić to Ty je przejmiesz? Mówiłeś że Cię odciął

Musielibyście podpiąć mnie pod jego główny rdzeń. Wtedy otworzy się połączenie.Lecz istnieje małe ryzyko że na krótką chwilę zyska kontrolę nad wszystkimi systemami obronnymi znajdującymi się na okręcie. Ale z moich informacji wynika że wargame jest uruchamiany ręcznie. Do tego wykorzystywana jest karta waszego dowódcy.

Gdy go rozwalicie usmażycie wszystkie systemy statku. Więc ta opcja jest nie zalecana.

A więc trzeba go złapać żywcem? Albo go uleczyć/dać na odwyk. Może po prostu coś mu się namieszało w głowie przez ten korzeń.

Przez jaki korzeń?

Za dużo czytałem WhF :) Tam jest korzeń, który się je jak narkotyk. Chodziło mi oczywiście o narkotyk. Sory :)

Jasne, jasne. Macie jakiś sposób na odnalezienie wśród nas spaczonych gąb? Jednego zabiły, drugiego zapewne przeciągnęły do siebie... Nie mamy czasu żeby zbyt długo zwlekać

Chciał bym oddać głos na spalenie osoby SquireComic z względu na to że wypowiedziała się raz ? Jest to podejrzanie .

Każdy kto milczy jest podejrzany?

Niekoniecznie . SquireComic w poprzednich sezonach wypowiadał się co prawda sporadycznie ale teraz naprawdę wgl się nie wypowiada myślę że trzeba się nim zająć .

Wzorowanie się na poprzednich sezonach jest głupotą. Ten jest zupełnie odmienny, to raz. Dwa, za każdym razem dostajemy inne role

Wzorowanie się na poprzednich sezonach jest głupotą ? Nie sądzę . Dostajemy inne role racja SquireComic w poprzednich był zwykłym wsiokiem o ile dobrze pamiętam a teraz nie wiadomo kim jest oraz zaczął się inaczej zachowywać .

Cóż. Uczestniczyłeś w większej ilości sezonów niż ja. W takim razie spalcie go, ale ja nie chcę zabijać w ciemno.

SquireComic

Moze i to strzal ale jest to strzal w wgl nie udzielajaca sie osobe mysle ze niebedzie szkoda.

Myślę, że jeszcze za wcześnie osądzać ludzi. Poczekajmy na rozwój wypadków.

Nadal jestem chętny na wyprawę. Preferowałbym, aby (jeśli zostanę wybrany) poszedł ze mną ktoś doświadczony, ale jeśli nie to trudno.

Niewiara, o której ta misja ma się odbyć? Nie mogę się spóźnić.

A ja w dalszym ciągu chcę Ci towarzyszyć.

A ja będę towarzyszyć wam