Warhammer:Mrok Osnowy[Gra]

Ten gnojek co to mnie zabił, zapłaci mi za to i to słono. Coś mnie ręka boli, mam nadzieję, że wszystko powkładane tam gdzie trzeba ;)

Ale i tak bolało.

Nie no jak na moją pierwszą operację tego typu wyszło całkiem dobrze..

Czyli mamy świetnie, k**wa, wyszkolony komputer na pokładzie, co?

W dodatku opracowujący nowe technologie medyczne. Jestem pod wrażeniem

Tunele to nic wielkiego. Jednak może chodzenie samemu a w grupie coś zmienia. Uważajcie na marines.

Według moich danych największe doświadczenie się zdobywa poprzez praktyki

Wasi towarzysze wkroczyli do modułu IV.

Ciekawe czy spotka ich tam bolesna śmierć czy może zdobędą równie ciekawe informacje.

Edit- WarGame będzie miał rozrywkę.

Na to pytanie nie znam odpowiedzi. Ale w razie czego ich nekrologii są gotowe. Czekają na podpis i wysłanie.

To wy się narażajcie, ja sobie zrobię małą sjestę.

Jeśli nie wrócą

Wróciłem oraz mamy nowego podejrzanego a jest nim : Might Tay . Ide spać narq

Sam?

A coś konkretniejszego Van?

Witamy ponownie

Niby tak... ale Draigo ma coś nie tak pod sufitem.

Jak wyszliście, zastanawialiśmy się jeszcze chwilę co robić, po czym odezwał się i powiedział, że wszyscy jesteśmy skażenii. A Aks'a chciał zabić najpierw, za ten proszek.

Wiesz może o czym mówi Van, Askchael?

Tzn, ma jakieś konkretne dowody?

Ja wiem. Nie ma co tego ukrywać:

1. Poprzednia wyprawa została cała uznana za skażoną. Z niej dzisiaj byłem tylko ja

2. Pod koniec aktywowałem WarGame

Poprzednia, czyli tam gdzie ja byłem?

Lord Draigo stwierdził że on jest spaczony... I pozostała dwójka która z nim wczoraj była... No i nas też tak nazwał jak włączał systemy obronne. Dowodów konkretnych brak, tylko podejrzenie i to jeszcze mgliste. Resztę informacji, za namowami kolegi Misiaela mogę ewentualnie podać na PW i tak samo jak on to określił "Nie rozdaje tej wiedzy byle komu"