A co nam to aktywowanie WarGame'a daje?
Ask, jeśli łaska podaj te informacje.
A co nam to aktywowanie WarGame'a daje?
Ask, jeśli łaska podaj te informacje.
Odmawiam To moja odpowiedź na pychę i zarozumiałość z którą się spotkałem wcześniej.
WarGame-zaawansowany program kontrolujący systemy obronne okrętu. Na chwilę obecną zakres jego działań obejmuje IV moduł. Tylko takie mam informacje
Cóż, Ask, namawianie cię raczej nie ma sensu.
Wcześniej? Znaczy?
Ale ten cały WarGame będzie chronił nas, czy przed nami?
Lord Draigo stwierdził że on jest spaczony...
Mylisz pojęcia. On powiedział, że jesteśmy skażeni, nie spaczeni.
Gdzie mamy jakiegoś medyka? Muszę pomyśleć.
Ale ten cały WarGame będzie chronił nas, czy przed nami?
To jedno z pytań, na które nie ma odpowiedzi. Niby nam pomógł, po czym próbował nas rozstrzelać. Na razie wiemy, że ograniczony dostęp do niego posiadam ja i Lord Draigo.
Brak Danych. Ja oferuje profesjonalne usługi medyczne. Spójrz na byczseka
Rozumiem, że reszta nie wróciła. Jak miło.
Niewiara, ostatnio mówiłeś coś o tym, żeby gra była kontynuowana po naprawieniu statku, na jakiejś planecie. Wg. mnie to świetny pomysł.
Nicht głupi co nie?
Pierw musimy go naprawić. A na razie 3 ekspedycje i dalej nic nie wiemy.
Wróciliśmy...jakoś. Sprawa trochę się komplikuje, zwłaszcza przez wątek skażenia Tay'a. Proponuję, aby na następną wyprawę wybrały się minimum 3 osoby z dzisiejszej (np. ja, jestem chętny i muszę co nieco poobserwować, chyba, że komuś innemu zależy na spotkaniu ze śmiercią), w tym Tay, chociaż jest to dla niego niebezpieczne.
Wy nie wiecie
Nom. Można by, jeśli będą jacyś ocalali po naprawieniu statku, wpleść to jeszcze do tej gry.
Taki plan mój
Dobry zaiste plan. Tak hmmmm.
Mam dwa atuty w rękawie - odbyte 3 ekspedycje i kontrolę WarGame. W dodatku... wydaje mi się, że za każdym razem coś pomijam. Coś, co jest blisko mnie, ale nie zauważam tego.
To znaczy, że ty Tay'u kontrolujesz WarGame?
Czyli co to znaczy, bo ja się już gubię.
Posiadam podstawowy poziom kontroli. Mogę go aktywować i pytać. Nie posiadam kontroli nad uzbrojeniem.
Ale i to wystarczy.
Komputer, mamy może jakieś małe laptopy? Albo kontrolery transmisji/przepływu danych?