To co? Sprzątamy zarażonego?
Warhammer:Mrok Osnowy[Gra]
Komputra nie ma, nie ma czym.
Dzisiejszego dnia polegli
Azrael-marines
MightTay-Snajper
facos14-obrońca
byczsek-marines
Zamordowana została Abraxus-medyk
Spalony został Vanziom-Plugawiec
Celem gry było uruchomienie okrętu. Spaczonym nie udało się zarazić żadnej z części. Dziękuje za grę, zainteresowanie oraz poświęcony czas.
Marines wygrali
Temat do zamknięcia
Czyli nie będzie żadnej gry na lądzie? Trochę szkoda.
TAK CZY SIAK.
za***iście się grało.
Samotnikiem być to nawet dobry patent
Cóż, ja się nie udzielałem a wygraliśmy. Na żadnej wyprawie do tuneli nie byłem, ftw.
No to kiedy sezon 2?
No to kiedy sezon 2?
Nie wiadomo czy będzie
To inaczej kiedy kolejna gra? Ewentualnie jakaś sesja na tsie, skype.
Zobaczymy. Do sesji na skype to trzeba określić kto prowadzi Ale mamy swoje gg. więc się wszystko obgada w najbliższym czasie
Robił już ktoś za mistrza w realu? Jak tak, to nie ma problemu (o ile się zgodzi )
Ja robiłem
Dzięki za grę kiedy 2 edycja ?
Ale TripleKill był xD .Było za***iście choć grało tylko kilka osób tak na prawdę bo reszta nie aktywna. Ja bym zabronił gry w innych sezonach czy innych grach osobą które wystawiły nas tym razem ( tzn osobą które nie były aktywne z jakiegoś powodu i to napisały a grały w innych grach np cosiek i nesquik to może nie ale reszcie tak )
No ładnie ich vanziomie załatwiłeś . a kogo masz na myśli?
Abraxus moja droga wszystko się okaże w swoim czasie co do kolejnych edycji bądź gier sygnowanych moim nickiem
A tak ogólnie jak wrażenia ?
za***iście było.
Fajna odmiana, ciekawie się grało (pierwszy raz grałem w resistance), fajny motyw z tymi modułami.
Najlepszy sezon motyw z tymi modułami średnio mi się podobał ale wyjścia do tuneli owszem . W następnej grze zmiksował bym wcześniejszy tryb wraz z eventami i dungeonami bo tak to chyba można nazwać z tej . Mam jeszcze pytanie jak się dowiedzieliście że to ja oprócz własnych domysłów które są oczywiste hehe
Edit: Te moduły nie były jasno wytłumaczone grając w wcześniejsze gry nie miałem pojęcia jak to rozumieć w sumie .
Kiedy wyruszyliśmy do modułu II Naprawiliśmy silniki a potem mogliśmy przeskanować 1 osobę. Poszło na Ciebie, tak ot.
Dobra gra tylko szkoda że tak późno dołączyłam