Warhammer:Mrok Osnowy[Gra]

Wtf? Człowiek ruszy się z domu i już po grze? O.O Ani jednej udanej misji, ani jednej sukcesywnej ekspedycji. Dwukrotna zwała Misiaela w której do końca był tylko on i Niewiara... Wtf? A nie. Naprawiliśmy silniki

Ja byłem z Misiaelem.

Jak? Gdzie? Kiedy?

W ostatniej wyprawie która skończyła grę. Byłem razem z Misiaelem.

Ja będę robił następną grę, dajcie Niewiarze też się zabawić. Mam nadzieję, że wam się spodoba.

Zasady i opcje wrzucę prawdopodobnie jutro około 20.00

W późnej godzinie troszki:(. Ale z miejsca możesz mnie wpisać na listę :)

I ostatnia wyprawa jak kakeru wspomniał uruchomiła generator. Więc statek ruszył

Askchael mnie najgłośniej oskarżał i mylił się. No ale udało nam się z kakeru.

Nowa gra Tay'a zapowiada się ciekawie ;)

No, miło było, vanziom gz za ostatnią akcję :D. A sesyjka przez skype/ts byłaby czymś ciekawym. Tak czy siak czekam na grę Tay'a, mam nadzieję, że będzie ciekawie.

@Niewiara Nie ma problemu, jak będzie jakaś okazja i czas to się można pobawić. Tylko ja laik jestem (kiedyś jako tako 2 sesje rozegrane), więc jak coś to wspomóżcie wiedzą :P.

Azrael. Co do sesyjki mamy gg zgadamy się, wszystko będzie wporzo :D

Dobra ludałki, teraz nie czas na gre Might'a. Ustaliliśmy, że teraz ja zrobie Dragonborna. See ya!

Sponio

Zapraszam

Vampir gra Kakeru startuje. Więc się dopisuj tam. Ta została zakończona :D

Vampir szkoda że nie poszedłeś z nami to bym zrobił quadra killa :D

Ano brakło się go ^^

Jak dla mnie gra nie powinna się skończyć bo w załodze dalej byli zarażeni . Ale już się nie kłóciłem bo ja zginąłem xD

Wiesz teoretycznie założenia zostały spełnione do zakończenia. Ale z kakeru być może kiedyś w odległej przyszłości wypuścimy grę bardziej rozbudowaną, w której będzie 2 MG również na podstawie warhammera. Wiesz Vanziomie zostali zarażeni ale w roli duchów :D

No dlatego się nawet nie kłóciłem bo tylko teoretycznie było ich jeszcze 2 a tak naprawdę byłem solo ^_^

Statek Bialy Brzask. Nalezy on do klasy lekkich krazownikow. Jego punktem docelowym byla planeta Aegis VII z ktora niedawno utracono kontakt. Na pokladzie okretu znajduje sie grupa 16 marines. Maja za zadanie sprawdzic zrodlo problemu oraz go zniwelowac. Lecz podczas podrozy statek natrafil na najgorsze co moglo mu sie przytrafic. Wpadl w burze osnowy. Wszystkie systemy statku sa obecnie wylaczone. Wy zas zostaliscie wybudzeni ze snu hibernacyjnego i wciaz oszolomieni musicie stawic czola nowemu zagrozeniu. Ze zgroza zorientowaliscie sie ze wasza bron zniknela a wnetrze statku spowijaja niepojace, nienaturalne ciemnosci...

Img002.jpg

1.MightTay-Snajper

2.JuniorR

3.vanziom

4.Paweleqqk

5.facos14-Obrońca

6.nesquik

7.SquireComic

8.Abraxus

9.VampirLord

10.byczsek

11.Azrael

12.skajlan96

13.Askchael

14.Misiael

15.kakeru

16.AnubisKingPl

Moduł I-Maszynownia(4 osoby wymagane)-Sprawne

Silniki są wyłączone a wy dryfujecie w mrocznym wirze osnowy. Tylko ich uruchomienie pozwoli wam wydostać się. Lecz bez działającego generatora nic nie wskóracie.

Moduł II-Rdzeń Generatora(3 osoby wymagane)

Jest to serce statku. Tak długo jak jest wyłączony wszystkie systemy nie działają. Ale by dostać się tam potrzebujecie specjalnej karty dostępu która zaginęła wraz z waszym dowódcą. Gdzie tego nie wie nikt.

Moduł III- Sekcja Biokomor(6 osób wymagane-by zła strona mocy ją przejęła musi być min. 2 spaczonych)

Potrafi przywrócić jednego z was do życia co dwa dni. Ale strzeżcie się bo gdy spaczenie tam się wedrze nie ma odwrotu przed zgubnym wpływem chaosu.

Moduł IV-Zapomniane Tunele

Najmroczniejsza część statku. Tam też znajdowały się laboratoria badawcze Space Marines. Kto wie co tam znajdziecie..??