Warhammer:Mrok Osnowy[Gra]

Szykuje się jakaś wyprawa? Bo z chęcią bym wyruszył. Siedzenie w tej klitce jest strasznie męczące.

Ekhm. Zanim nazwiesz kogoś ćpającym idiotą przypomnij sobie kto próbował popełnić samobójstwo W ŚRODKU misji, a nie już na samym końcu spróbował specyfików naszego wielkiego dowódcy... Który koniec końców uratował nam życie Już byłem na jednej samobójczej misji, to mogę iść i na drugą. Moje życie nie jest tak ważne jak rozkazy imperatora. Ale ten dziki komputer mówił coś o spaczonych...

Ten program hibernujący się chyba coś zaciął.

Niech mnie szlag, co tu się u licha wydarzyło?

Brak danych o awarii sprzętu hibernacyjnego. Choć chciałbym przypomnieć że służy on tylko do snu na dłuższe trasy. Gdy się go używa nagminnie mogą wystąpić przykre niespodzianki.. Oraz chciałbym poinformować że w związku z zaistniałem ryzykiem spaczenia podczas snu wszelkie wyposażenie bojowe zostało wam odebrane w celu uniknięcia przykrych sytuacji.. Oczywiście wszystko odbyło się zgodnie z procedurami

Tylko co dała ta ekspedycja ? Bo albo nie doczytałem czegoś albo nic .

Dała tyle, że idziemy na kolejną;) A prochy i tak nam zabrała ta podstępna gadzina.

Niewiara chce sam wyruszyć do tuneli!

Nie przejmujcie się tymi głupimi prochami ! One są najmniej ważne i potrzebne ...

A ja i tak będę tęsknić.

Ohh w końcu się obudziłem ... przepraszam -_- ktoś mnie uśpił ... to był twardy sen .

Ja to bym właśnie się tymi proszkami rozbudził troszku bo śpiący jakiś jestem :P

*lektor*- "na końcu sali, w gasnącym, migoczącym pomieszczeniu znajdowała się dziwna osoba, która za zakrytą przez cień twarz spoglądał na resztę załogi"

Panowie... skoro pragniecie powtórzyć tą misję sub realistyczną, może przyda wam się osoba która jest troszeczkę obeznana na tym latającym złomie?

Niewiara chce sam wyruszyć do tuneli!

To może być bardzo niebezpieczne

Wrzuć go zobaczymy co nam odrzucą

Ooooj coś długo mi się dziś pospało.Ale z tego co teraz widzę nasi odważni marines wrócili cali.No to kto idzie w następną podróż?Sam bym poszedł, ale czas będę miał gdzieś o 20:30.

Nom, ja z chęcią pójdę.

Tym razem oby ekspedycja była udana bo trzeba coś ruszyć.

Przypominam że chęć zgłoszenia się do tuneli bądź określamy zielonym kolorem

Czyli jak chce iść to pisze Byczsek?

Nie no napisz na zielono że zgłaszasz chęć pójścia :)