Hah,jak na ts to marno to widzę;/
Warhammer:Mrok Osnowy s2[Zasady i Rekrutacja]
Jak na ts to ja odpadam.
Na tsie nie ma szans, bo ludzie to oleją i będzie to samo co z grą Talerza Might'a
Ja mogę grać na TS, po mutacji już dawno jestem. Głosu się nie wstydzę ..hie hie hie
Nie o to chodzi, już było tak, cała gra opierała się na sesjach na Tsie i z 18 osób, grało tylko 5
Odpisanie trwa jakies 5 min i mozna to zrobic w kazdej chwilii a na ts tak sie nie da. A niektorzy nie maja na tyle czasu zeby caly czas na nim siedziec albo nawet wejsc o ustalonej godzienie
Chyba, że będzie event i wszyscy uczestnicy wyrażą chęć używania tsa, to wtedy by można było.
No to juz lepiej. Ehhhh kiedy wroca te czasy ze siedzialo sie pysk w pysk przez cala noc i pol dnia zeby rozgryzc zagadki w twierdzy chaosu ...ehhh smutne szkoda ze papierowe RPG umarly albo powoli dogorywaja
Ja dziś mam sesję taką o której mówisz. A co do wyprawy do modułów to raczej gg chyba że znajdziemy jakiś programik co by każdemu pasował . Oraz jeszcze małe info co do wypraw. Pamiętajmy że każdy z nas ma swoje życie i czasami może się zdarzyć sytuacja w której nagle zniknę. Więc proszę w razie czego o wyrozumiałość, choć zapewne w razie problemów będę informował wcześniej.
Az ci zazdroszcze chcialbym wrocic do młodzieńczych lat kiedy to i ja mialem znajomych ktorzy sie tym zajmowali ..
Powiem ci że i nasza ekipa powoli się wykrusza. Ale jeszcze dajemy radę. Ale masz rację nic nie zastąpi prawdziwej sesji szczególnie przy ognisku
Takie małe pytanie. Jak nie dobijemy do minimalnej liczby to startujemy mimo wszystko czy dajemy sobie spokój?
Juz walić ognisko...w namiocie z lampa naftowa podwieszoną... w środku lasu, w nocy. Paanie xD
Ano zdarzało się i takie coś xD
Dobra lepiej wymysl cos z ta sesja po nas pociagna pod spam
Czysto teoretycznie rozmawiamy po części na temat . No ale Panie i Panowie. Czekamy do minimalnej liczby uczestników czy np: Jutro na przekór wszelkim przeciwnościom losu startujemy??
Startujemy.
A więc demokratycznie (jak w białorusi) widzę że postanowione
No a jak startuj jutro i tyle .
Faktycznie ..mam gdzieś tych gości z Astares... my Czempioni sami ruszymy po artefakty
Co do gości z legionu Astartes. Wy już ich nie macie. Ale wśród chaosu istnieją jeszcze oddziały które odwróciły się od Wielkiego Imperatora i rozpętały machinę wojenną . No a wasz zapał jest zacny ale może szybko zostać skorygowany przez sympatycznego i pomocnego WarGame . Kto grał w pierwszym sezonie wie o co mi chodzi