Warhammer:Mrok Osnowy s2[Zasady i Rekrutacja]

Hah,jak na ts to marno to widzę;/

Jak na ts to ja odpadam.

Na tsie nie ma szans, bo ludzie to oleją i będzie to samo co z grą Talerza Might'a

Ja mogę grać na TS, po mutacji już dawno jestem. Głosu się nie wstydzę ..hie hie hie

Nie o to chodzi, już było tak, cała gra opierała się na sesjach na Tsie i z 18 osób, grało tylko 5

Odpisanie trwa jakies 5 min i mozna to zrobic w kazdej chwilii a na ts tak sie nie da. A niektorzy nie maja na tyle czasu zeby caly czas na nim siedziec albo nawet wejsc o ustalonej godzienie

Chyba, że będzie event i wszyscy uczestnicy wyrażą chęć używania tsa, to wtedy by można było.

No to juz lepiej. Ehhhh kiedy wroca te czasy ze siedzialo sie pysk w pysk przez cala noc i pol dnia zeby rozgryzc zagadki w twierdzy chaosu ...ehhh smutne szkoda ze papierowe RPG umarly albo powoli dogorywaja

Ja dziś mam sesję taką o której mówisz. A co do wyprawy do modułów to raczej gg chyba że znajdziemy jakiś programik co by każdemu pasował :). Oraz jeszcze małe info co do wypraw. Pamiętajmy że każdy z nas ma swoje życie i czasami może się zdarzyć sytuacja w której nagle zniknę. Więc proszę w razie czego o wyrozumiałość, choć zapewne w razie problemów będę informował wcześniej.

Az ci zazdroszcze :( chcialbym wrocic do młodzieńczych lat kiedy to i ja mialem znajomych ktorzy sie tym zajmowali ..

Powiem ci że i nasza ekipa powoli się wykrusza. Ale jeszcze dajemy radę. Ale masz rację nic nie zastąpi prawdziwej sesji szczególnie przy ognisku :)

Takie małe pytanie. Jak nie dobijemy do minimalnej liczby to startujemy mimo wszystko czy dajemy sobie spokój?

Juz walić ognisko...w namiocie z lampa naftowa podwieszoną... w środku lasu, w nocy. Paanie xD

Ano zdarzało się i takie coś xD

Dobra lepiej wymysl cos z ta sesja po nas pociagna pod spam

Czysto teoretycznie rozmawiamy po części na temat :D. No ale Panie i Panowie. Czekamy do minimalnej liczby uczestników czy np: Jutro na przekór wszelkim przeciwnościom losu startujemy??

Startujemy.

A więc demokratycznie (jak w białorusi) widzę że postanowione :D

No a jak startuj jutro i tyle .

Faktycznie ..mam gdzieś tych gości z Astares... my Czempioni sami ruszymy po artefakty

Co do gości z legionu Astartes. Wy już ich nie macie. Ale wśród chaosu istnieją jeszcze oddziały które odwróciły się od Wielkiego Imperatora i rozpętały machinę wojenną :). No a wasz zapał jest zacny ale może szybko zostać skorygowany przez sympatycznego i pomocnego WarGame :). Kto grał w pierwszym sezonie wie o co mi chodzi :D