Warhammer:Mrok Osnowy s2[Zasady i Rekrutacja]

Klasy:

Snajper:Raz na 3 dni może oddać strzał

Medyk: Potrafi odratować od próby zabicia

1-3-próba udana

4-6- nieudana

Chorąży: Raz na 3 dni potrafi prześwietlić jedną osobę czy nie jest spaczona

Obrońca x2- Potrafi ochronić jedną osobę. Zdolności tej można użyć raz na dzień

Inkwizytor-Raz na 3 dni może użyć zdolności "Łaska Imperatora". Jeden z atakujących członków spaczonych ginie.!!!Zna personalia Chorążego.!!!

1 losowa z wyżej wymienionych.

Reszta graczy dostaje klase marines. Jest to odpowiednik wieśniaka.

Spaczeni:

Plugawca- Raz na 3 dni potrafi kogoś spaczyć.

1-3 - próba udana

4-6- próba nieudana

Avatar Khorna - Raz na 3 dni może użyć specjalnej zdolności szał. Wtedy też zabójstwo udaje się mimo ochrony strażnika.

Czarnoksiężnik- Raz na 3 dni może użyć zdolności wizja. Potrafi prześwietlić dowolną osobę.

Marines którzy staną się członkami chaosu dowiedzą się o tym w trakcie gry. Co za tym idzie gdy gra wystartuje jeszcze nie będzie wiadomo kto jest dobry a kto zły.

Cele gry:

Wasz statek awaryjnie wylądował na dawno zapomnianej planecie. Błąkając się po planecie odnajdujecie dawną bazę Legionu Astarti która pamięta czasy Herezji Horusa. Jest to wasza jedyna nadzieja na przetrwanie.

Moduł I (Mostek Dowodzenia)

Moduł ten jest sercem bazy. Na wasze nieszczęście niestety nie ma połączenia z resztą bazy.

Moduł II (Stołówka)

Wiadomo każdy musi jeść. Jednakowoż bez sprawnych generatorów na nic się nie przyda.

Moduł III ( Generatory)

Odpowiadają za zasilanie bazy

Moduł IV ( Zbrojownia)-wymagana autoryzacja szefa ochrony

W sekcji tej znajduje się uzbrojenie wszelkiego formatu

Moduł V ( Port Kosmiczny)

Umożliwia naprawę statku. Lecz aby to zrobić musicie mieć maszyny by go przetransportować oraz części

Moduł VI (Laboratoria Genetyczne)

Kto wie nad czym pracowali naukowcy w tamtych czasach...

Moduł VII (Rdzeń SI) (Wymagane 4 karty dostępu)

W tym module znajdują się główne systemy komputerowe bazy

Moduł VIII (Zapomniane Tunele)

A)-Opuszczone kopalnie

B )-Hangar Maszyn Transportowych

Systemy Statku

WarGame- Odpowiada za obronę bazy. Legendy głoszą że ten pocieszny sytemik szczególnie lubi nękać ludzi w najmniej spodziewanych momentach.

RedQueen- Kontroluje Laboratoria

HiTech- Główny system bazy

Głosowania:

Na zielono głosujemy na osoby które mają wyruszyć na eksplorację modułów. Jeżeli wśród z nich znajduje się osoba spaczona to pisze mi na priv czy sabotuje działania ich grupy bądź przekazuje mroczny podarek części statku.

By móc głosować na spalenie potrzebne jest zdobycie specjalnej karty dostępu która oszukuje systemu WarGame w efekcie czego wylosowany gracz ginie. Głosy do 21.

Można raz cofnąć głos

Raz zmienić.

Ale pamiętajcie potrzebna jest ta karta by rozpocząć proces głosowania( w razie niejasności tylko jeden z was musi ją mieć i daje mi znać na priv że rozpoczyna głosowanie).

Raz na dwa dni spaczeńcy dostają specjalny ładunek spaczni co pozwala opętywać systemy statku wskazane przeze mnie. (Patrzcie akcja Vanzioma).

Warunkiem wygranej jest naprawienie statku. By to zrobić musicie zrobić sobie małą wycieczkę po modułach ;). Zaś gdy członkowie spaczonej załogi będą miały przewagę w modułach to cóż witamy w szeregach chaosu :D.

Gracze:

1.MightTay

2.Azrael

3.Xasarm

4.Karthas

5.Budzioch

6.Misiael

7.Vanziom

8.kakeru

9.MartwyTrup

10.Abraxus

11.byczsek

12.Rexin

Osiwiałem już przy modułach xd Coś czuję ,że będzie ciężko.

Będzie zabawnie.

Wpisuj.

Ok, po przerwie w 2 sezonach wilczków mogę znów grać, wpisz .:)

@Karthas. Wcześniej było ich tylko 4 ;p

Wpisać cię?

Ciekawe, zapisz.

Wpisz.Jasno widzieć dałem rade ,to i komandosem mogę być.

A i ja z chęcią dołączę.

Niechaj i tak będzie :)

Tez chetnie wezme udzial

Wezmę udział, jeśli, to nie jest ta nasza mała gierka o której mówiliśmy wcześniej. Pamiętasz? Jak się dogadywaliśmy o tym byciu mg? Czy może teraz ty będziesz każdym systemem?

Zapisz miszcza. Czas na kolejne samotne wyprawy do tuneli :D

@Kakeru- nie to nie jest ten projekt o którym rozmawialiśmy. P prostu postanowiłem umieścić akcję drugiego sezonu na planecie ;p. A do tamtego patentu można kiedyś wrócić :).

Jako swiezak chetnie bym sie zapoznal z tym systemem bardziej i go przytulil jako fan warka.. moge prosic o inv? :>

Zapisuj co to za gra bez kobiety :D

Wpisz

Wpisani. Myślę że minimalna ilość graczy to będzie 16. Jak się nie uda zebrać tylu to cóż. Mimo szczerych chęci gra nie wystartuje.

Też chcę!

Dawać!Jeszcze 4!

Niewiara, a wyprawy do modułów będą na ts czy na czym?