Warhammer Online

Witam!

Wiem że ta gra ma już swoje lata, i jest już słabe zainteresowanie nią ,ale czytając/oglądając gameplaye gra wygląda naprawde super. Widać klimat,dużo ras/klas.

I tutaj kieruję swoje pytanie, czy ktoś gra w tę gre? Czy ktoś jest chętny do wspólnego grania?:)

Ta gra świeci pustkami od dawnaaa;] Populacja wzrosnie wtedy gdy bedzie ona za free:)

Bez przesady. Tłumów tam nie ma ,ale nie mówmy ,że jest na wymarciu.

W ogóle obserwując forum to nie widzę by ta gra była jakoś rozpowszechniana czy polecana, w "Szukam MMO" nie widziałem ani razu by ktoś polecił Warhammera Online,aż taka słaba wg. was jest ta gra?:(

Gra nie jest słaba lecz nie jest aż tak dobra by za nią płacić według mnie i jak sądzę według wielu osób na świecie:), jeśli gra przejdzie w tryb free to uważam że stanie sie bardzo dobrym tytułem.

Tak też właśnie myślałem, szkoda że są tak uparci i nie chcą zrobić tej gry F2P. Ludzie wolą wydać kasę na Rifta/WoWa niż na takiego Warhammera. No szkoda,bo gra ma fajny klimat ale też z ciężkim bólem serca bym wydał na prepaida do tej gry :P. Trzeba czekać aż zrobią F2P jeśli w ogóle do tego dojdzie.

Zobaczymy :] gdyby było za free z chęcią bym zagrał . Kiedyś również szukałem ekipy do tej gry lecz nikogo nie znalazłem . Po wejściu na serwer i długim nie zobaczeniu innych graczy zrezygnowałem z tego tytułu.

A to dziwne,bo dziś ściągnąłem te gierkę, zalogowałem się i co? na pierwszych spotach widziałem już 6+ ludzi, po wejściu do krypty kolejnych 3 więc nawet low lvle tam biegały, może po prostu tak jak ja testowali gierkę,albo byli to starzy wyjadacze ,którzy założyli sobie alty. Ogółem dla mnie gierka ma duży potencjał i tylko czekam aż Ea Games sie przełamie i da ją F2P :P

GRa ma przejsc na f2p juz bylo nawet info na forumm...kilka dni temu :) kiedy ? nikt nie wie...znajac zycie ? dni-tygodnie:)

Jeśli ta gra przejdzie na F2P jeste skłonny wykupic opcję Premium :) lecz cena za obecnego

Prepaid która wynosi AŻ 97.50 ( zródło http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/50) powala mnie na kolana. Lecz do kolegi wyżej nie przypominam sobię aby była wzmianka o tym że ta gra bedzie za kilka dni-tygodni za Free:)

Jeśli ta gra przejdzie na F2P jeste skłonny wykupic opcję Premium lecz cena za obecnego Prepaid która wynosi AŻ 97.50 ( zródło http://www.keye.pl/games/buylistsearchgame/game/50) powala mnie na kolana. Lecz do kolegi wyżej nie przypominam sobię aby była wzmianka o tym że ta gra bedzie za kilka dni-tygodni za Free:)

czytaj ze zrozumieniem.... a prepaid napewno nie kosztuje 100 zl za miesiac bojak gra startowala kosztowal 50 :) jak bys zauwazyl jst to 2 miesieczny prepaid...:) a koszt jest podobny jak innych p2p czyli dla krajow EU z euro smiesznie maly:)

Zaciekawiony postem Bladka, postanowiłem poszukać tego newsa i wyszukałem tylko domysł, czy to już ostatnia rocznica pod banderą P2P? , czyli gra przejść może na F2P za pół roku,może za więcej-może za mniej. Jednak gra tak mi się podoba że pogram sobie na trialu do tego 11lvl a potem kupie sobie kluczyk za 35zł na 30 dni. :P

Tak info na forum było :) "Czy to ostatnie urodziny P2P". Co to twojego unoszenia się wejdz w link zobacz i porównaj z innymi grami :) jaka cena wynosi za abonament do gry na 2 miesiące:). Pozatym wole wydac kilka złotych więcej i zakupic na 2 miesiace jak wiekszosć ludzi płacących za gre:). Kiedyś może i ty zagrasz w tytuł płatny na Globalu :).

Jak WHO wyjdzie na f2p z jakimis tam elementami p2p to ja sie pisze do zalozenia gildi ;D

Ok sprostowanie - nigdy nie zapowiedziano tego, ze Warhammer Online przechodzi na f2p. Podejrzewam tez ze nie zmienia modelu platnosci przez jeszcze dlugi czas, jesli w ogole. Z powodów:

1) Czemu mieliby dzielic potencjalnych klientow na dwie gry?

Wychodzi Warhammer Wrath of Heroes - gra na tym samym silniku bazujaca na scenario do Warhammera, rozniaca sie a i owszem mechanika (brak action points, trzy frakcje), jednak suma sumarum wprowadzenie obu gier f2p byloby STRASZNIE niekorzystnym zabiegiem.

2) Archaiczny Dark Age of Camelot caly czas jest platny

I ludzie ciagle w niego graja, podejrzewam ze juz nie beda sie bawic w f2p tylko gre w przyszlosci po prostu zamkna, ale osoby ktore sie zrozumieja moja analogie.

3) Warhammer to dosc popularna marka

Zawsze zapewniajaca staly playerbase, to ze gra nie jest mainstreamowa z milionami uzytkownikow nie oznacza ze natychmiastowo powinna przejsc na model F2P, a spekulacje "ekspertow" sa w wiekszosci wyssane z palca. Czasem gra nie nadaje sie na taki tryb platnosci, badz tworcy nie chca za duzo zmieniac i po prostu wola gre zamknac jesli nie przynosi zyskow.

W ogóle obserwując forum to nie widzę by ta gra była jakoś rozpowszechniana czy polecana, w "Szukam MMO" nie widziałem ani razu by ktoś polecił Warhammera Online,aż taka słaba wg. was jest ta gra?

WO nie jest popularny w naszym kraju z racji języka angielskiego i nie prostoty. Taka sytuacja jest z DDO ,gdzie ludzi gra pełno ,lecz nie naszej narodowości.

Czytałem na forach o Warhammerze i podobno ludzi jest sporo ale tylko w T4 czyli w end-game. Na początku sporadycznie są ludzie, pograłem dziś troche na trialu i gra jest naprawde super.

W sumie jeśli by były chętne osoby do gry z chęcia bym zagrał , lecz podkreslam to maja byc osoby które chcą grac nie na wiecznym trialu lecz płacąc :). Czekam na info i ściągam triala:)

JA JA JA ! pisz do mnie 11732058 !

Może jakieś chętne osoby jeszcze:) nie wstydzić się jedyne czego wymagamy to aby gracz miał za co zakupić 30 dni gry:);p