Warhammer: Return of Reckoning (ale nie tylko)

Cześć.
Jestem graczem starej daty, nie lubię kosmetyków w grze, psują klimat i są gorsze od P2W.
Lubię delektować się levelowaniem, nie pogardzę grindem.
Najbardziej lubię spokojne bieganie po open world i szukanie itemów/skarbów.

Aktualnie gram w Warhammera, ponieważ mam do niego sentyment, ma fajne klasy i znakomity balans pomiędzy PvE i PvP.
Może znajdzie się tu jakiś inny stary dziad do pogrania razem?
//edit
Oprócz Warhammera, gram jeszcze w Will to Live oraz Darkest Days.
Czekam też na reaktywacje Fallen Earth, oraz na Persist Online od Cipsoftu.

Cześć! Jeżeli chodzi o Polaków w Warku, to raczej jest to wymierający gatunek :smiley: Co prawda zarówno po stronie orderu jak i destro znajdzie się nawet parę polskich gildii, jednak ich liczebność w prime time oscyluje wokół 3-5 osób max. Innym wyzwaniem jest fakt, że Warhammer to gra nastawiona na PVP i to oznacza, że tym bardziej może być problem ze znalezieniem kogoś do aktywności PVE. Jakbyś miał ochotę pobiegać open world RVR/battlegroundy to chętnie stworzę nową postać i wrócę do gry (mam postacie zarówno w orderze jak i destro). Faktycznie levelowanie przez PVP jest zrobione świetnie. Uważam niestety, że granie w tę grę tylko dla PVE to nic porywającego, no chyba że dla fanów lore Warhammera. Ta gra zdecydowanie oddaję najbardziej fanom PVP. Co więcej, po ograniu praktycznie wszystkich gier MMO dostępnych na rynku i tak zawsze wracam do Warhammera, gdyż nie ma drugiej gry, która robi PVP tak dobrze na dłuższą metę (subiektywna opinia).