Ktoś mi dopisał do wiadomości że niby szukam gildii.
Pozostawię to bez komentarza.
Zapomniałem wyjaśnić że ja nie gram w Warhammera dla PvP.
Owszem, akurat w tej grze jest fajne, ale traktuje je jako taka zabawę w rzucanie się śnieżkami.
Zapomniałem też dodać że ja gram w gry po swojemu, więc nie jestem typowym graczem, ponieważ:
- nie szukam gildii
- nie ogrywam mety
- nie obchodzi mi co w grze trzeba robić, tylko jeśli jest w niej coś co mi się podoba, to robię to po swojemu
W Warhammera gram ponieważ:
- mam do tej gry sentyment
- jest w niej rewelacyjna klasa Warrior Priesta (inne klasy też są fajne, ale ta dla mnie rządzi)
- mimo stosunkowo małej ilości graczy, często coś się dzieje, jakiś public, jakieś jajka do zbierania, jakieś spontaniczne PvP, itd…
Więc:
Jeśli ktoś nawet lubi Warhammera i chce grać, to pewnie chce grać inaczej niż ja, dlatego w sumie ten temat mógłby pójść do kosza.
Ale skoro już mleko się wylało:
Gram też aktywnie w inne gry, głównie post apo, obecnie Darkest Days, który jest dla mnie o wiele lepszy niż reklamowany Once Human.
Ale również w:
Will to Live
Fallen Earth (obecnie nie działa, ale może reaktywują)
Podsumowując, najbardziej lubię kiedy gra ma zarówno sensowny content dla solo grania, jak i dla party, co obecnie jest dość rzadkie. Wtedy jak jestem sam, to sobie gram sam, a jak ktoś ma czas, to gramy razem.