Warhammer: Twierdza Wark-Gorm

krasno.jpg

Witam.

Mam pomysł na grę typu "Wilkołaki", ale w uniwersum Warhammer'a.

Twierdza Wark-Gorm to twierdza należąca do krasnoludów, krasnoludy chaosu chcą podbić tę oto twierdze.

Krasnoludy chaosu codziennie wybierają jeden cel zabójstwa, a krasnoludy twierdzy wybierają kogo dać na ofiarę ogniu.

Są 2 nacje podzielone na 15 graczy. 11 krasnoludów i 4 krasnoludy chaosu

Krasnoludy

Krasnoludy Chaosu

KLASY DLA KRASNOLUDÓW:

Górnik- Normalna klasa.

Wojownik- Raz na 3 dni może zaatakować jednego krasnoluda.

Strażnik- Co 2 dni może obronić jednego krasnoluda.

Obserwator- Raz na 3 dni może przejrzeć jednego krasnoluda.

KLASY DLA KRASNOLUDÓW CHAOSU:

Heretyk chaosu: Raz w całej grze może naznaczyć jednego krasnoluda piętnem chaosu. Krasnolud z tym piętnem przechodzi na stronę krasnoludów chaosu.

Obserwator chaosu: Raz na trzy dni może przejrzeć klasę krasnoluda.

Książę chaosu: Po śmierci nie ujawnia swojej postaci.

Mroczny górnik: Normalna klasa.

Głosowanie odbywa się do 20.

LISTA GRACZY:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Ludzie wam to się w d*pach poprzewracało. Ile jeszcze tego typu gierek ? Wszystkie takie same tylko inne klasy i uniwersum ale wszystko na tej samej zasadzie. Macie już dwie takie gry ile jeszcze ?

Niech każdy znajdzie coś dla siebie.

Tylko że do mafii brakuje graczy, jest jeszcze gierka Rexin'a do której nikt się nie zapisał, a i oczywiście Yang tworzy nową grę...,a co do twoje giercy to uważam że jest ona przeznaczona dla graczy lubiących bardziej spokojną rozgrywkę . Mniej uczestników, mniej klas, choć oczywiście nie jest to złe (bardziej zmusza graczy do myślenia).

Tylko, że tu większość klas to taka kalka z wilkołaków ;)

ale do wilków nie wszyscy się dostali, a mafię nie wszyscy lubią.

;)

Tylko ludzie przypominam. To jest forum o MMORPG. Prędzej czy później mod zamknie temat.

a to jest sub-forum o grach forumowych :D

I Hantus. Właśnie o to mi chodzilo: mało ludzi, mało klas, spokojna rozrywka.

Sorry za mojego wcześniejszego post troche się wkurzyłem widząc kolejną gre tego typu ale jak by było o wiele więcej orginalności w tym to może bym zagrał ale tak to niestety dziękuje.

Tylko ludzie przypominam. To jest forum o MMORPG. Prędzej czy później mod zamknie temat.

Mistrz.

Co do gry, to niedługo będzie więcej gier niż graczy. :D

Bo każdy chce zdobyć "sławę" taką jak Yang i jego Wilkołaki :P.

Poprostu miałem wenę, dlatego stworzyłem tę grę.

I nigdy nie będe jak Yang. Yang jest moim guru XD

guru na tym serwisie jest tylko jeden xD

@up święta prawda :)

Co do całego tematu, to system "skopiowany" z wilków, tylko inne realia. I po co to robić? Fajnie, że były wilki, potem Mafia, żeby było więcej miejsc dla chętnych, za pozwoleniem Yanga, a teraz inni sobie z niego kpią i "na chama" kopiują, mając nadzieję, że ktoś zagra.

Ja może ruszę ze swoją gierką, z systemem Yanga zmodyfikowanym w ok. 80%. Ale to tylko, jak te wszystkie "podróby" ostygną. Jeśli już, to zrobię tylko jeden sezon "na próbę". Zdradzę tylko, że gra będzie się nazywała "Dragonborn", i wbrew pozorom nie będzie traktowała o bohaterze Skyrim :P

nie kpie z yanga.

Wręcz przeciwnie, szanuje go.

Mam nadzieje że yang sie nie obrazi :)

Ja nie mam nic przeciwko, już pisałem, że "moje" wilkołaki to tylko modyfikacja gry, w którą grałem na innym forum.

Faktem natomiast jest, że teraz powstało tyle gier, że na pewno nie wszystkie wypalą.

Dobrze, że robisz własną grę, ale może nie psuł byś zabawy innym, wysyłając listy graczy na PW?, to było nie w porządku :( .

zdenerwowałem się...

PRZEPRASZAM

Temat został zamknięty. Powód: Tremat zamykam. Jarid nie ma prawa grac w gry forumowe, ani ich prowadzic, a to za zachowanie, ktore mialo miejsce podczas gry Mafia 2.0, gdzie Jarid zniszczyl cala rozgrywke swoim dziecinnym zachowaniem.

krasno.jpg

Witam.

Mam pomysł na grę typu "Wilkołaki", ale w uniwersum Warhammer'a.

Twierdza Wark-Gorm to twierdza należąca do krasnoludów, krasnoludy chaosu chcą podbić tę oto twierdze.

Krasnoludy chaosu codziennie wybierają jeden cel zabójstwa, a krasnoludy twierdzy wybierają kogo dać na ofiarę ogniu.

Są 2 nacje podzielone na 15 graczy. 11 krasnoludów i 4 krasnoludy chaosu

Krasnoludy

Krasnoludy Chaosu

KLASY DLA KRASNOLUDÓW:

Górnik- Normalna klasa.

Wojownik- Raz na 3 dni może zaatakować jednego krasnoluda.

Strażnik- Co 2 dni może obronić jednego krasnoluda.

Obserwator- Raz na 3 dni może przejrzeć jednego krasnoluda.

KLASY DLA KRASNOLUDÓW CHAOSU:

Heretyk chaosu: Raz w całej grze może naznaczyć jednego krasnoluda piętnem chaosu. Krasnolud z tym piętnem przechodzi na stronę krasnoludów chaosu.

Obserwator chaosu: Raz na trzy dni może przejrzeć klasę krasnoluda.

Książę chaosu: Po śmierci nie ujawnia swojej postaci.

Mroczny górnik: Normalna klasa.

Głosowanie odbywa się do 20.

LISTA GRACZY:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.