@CiasteczkowyPotwor
Ale on przecież już jest, ten sztyleciarz. To taki jakby szur (jaszczur-szczur ?), który strasznie wk*, ale szybko pada. I ma hide na kilka sekund.
@CiasteczkowyPotwor
Ale on przecież już jest, ten sztyleciarz. To taki jakby szur (jaszczur-szczur ?), który strasznie wk*, ale szybko pada. I ma hide na kilka sekund.
grałem lepszy jest LOL
A czy pytał Cię ktoś o opinie?
@CiasteczkowyPotwor Ale on przecież już jest, ten sztyleciarz. To taki jakby szur (jaszczur-szczur ?), który strasznie wk*, ale szybko pada. I ma hide na kilka sekund.
To nie jest szczur, tylko Skaven . To jak z tą ekipą, ja bym chętnie pograł z kimś ogarniętym, bo co nie wejdę do gry to dochodzę do drużyny, która zawsze przegrywa...
No ja też, tzn wygrałem tylko raz na OB ponieważ połowa ekipy to był jakiś klan. ^^ Kupiłem sobie tego szczura, szału nie robi, przynajmniej dmg zadaje na zasięg. Na pewno ciekawiej się nim gra niż tymi początkowymi free charami.
Teraz mała wskazówka dla ludzi którzy myślą o grze w WOHa. Polecam zacząć jak najszybciej, ponieważ codziennie dostaje się za free jakiś gold, więc średnio co 50dni [za same logowanie się i otwieranie paczki] można kupić sobie postać za free. (:
Postacie nie należą do najtańszych 30k ea, za rozgrywkę nie miałem jeszcze nigdy nawet 300golda, ale to pewnie także zależy od ekipy. Random team w tej grze nie wypada znakomicie, większość nawet nie wie co ma robić, biegają jako wolne fragi. Jak jest ogarniająca ekipa z TSem to wyniki się gają do np. 300-50-50.
Myślę że spokojnie możemy stworzyć jakąś sekcję WOHa na moim forum.
Jakis fajna ekipa do pogrania w wyznaczonych godzinach? bo ciekawe sie walczy ale przydaloby sie jakas ogarnieta grupa;)