Jakis fajna ekipa do pogrania w wyznaczonych godzinach? bo ciekawe sie walczy ale przydaloby sie jakas ogarnieta grupa;)
Warhammer: Wrath of Heroes
Ja mogę, ale dopiero jak wprowadzą więcej charów, bo teraz to lipa. Mam odłożone 30k golda na assassinka mojego. (:
Ja tez z checia pogram.
ustalic jakies godziny i mozna grac no troche lipa jest i dosc drogie te postacie;o
Ja też chętnie zagram.
ja właśnie zaczynam grać muszę to ocenić.
To samo. Zacząłem już grę nick : Grokir ewentualnie pw lub skype : tunia543
Mam pytanie odnośnie charów, ile jest wprowadzonych obecnie ?
Witam może ktos wie jak można zmienić rozdzielczość recznie ponieważ mój monitor nie obsługuje domyślnej rożdzielczośći jak zadziała to z miłom checią zagram
@up: spróbuj alt + p, a jak nie chodzi Ci o to, no to tradycyjnie w opcjach, trochę nie zrozumiałem Twojego postu.
Co do tematu, wprowadzonych jest osiem bohaterów. Mogę dać sobie rękę uciąć że będzie wiele więcej, grałem na testach to było sporo.
No ja także grałem na testach i jestem rozczarowany, za free dali 3 te najnudniejsze, a w dodatku nic ciekawego na razie też nie można kupić. Gdzie jest mój sin ? ;s
Zobaczymy jak będzie dalej.
Mi to nawet pasuje, że nie mamy do dyspozycji wielu bohaterów. Przynajmniej nie mam problemu z decyzja, którą postać wybrać.
Mi to nawet pasuje, że nie mamy do dyspozycji wielu bohaterów. Przynajmniej nie mam problemu z decyzja, którą postać wybrać.
Tzn, na razie nie mam. Na pewno będzie 15+, ponieważ tyle było n testach. (: Ja nadal czekam na mojego sztyleciarza [nie pamiętam nazwy, ale mógł znikać na jakiś czas lub do 1st ataku].
Umie to wygloda tak że mam czarny ekran i nic nie moge robic nawet nie działa ctr+alt+delete musze kompa resetować pisze że nie obsułguje tej rozdzielczośći
Tyle że rozdzielczość automatycznie chyba Ci ustawia, więc nie obsługuje Ci nawet 800x600 ?
Tyle że rozdzielczość automatycznie chyba Ci ustawia, więc nie obsługuje Ci nawet 800x600 ?
Nie ustawia automatycznie.
No przepraszam, ale aż z ciekawości zobaczyłem. Automatycznie wykryło mi obsługiwane rozdzielczości i dopasowało jedną z nich. Podaj kolego parametry pc, sprawdzimy czym ma szanse się w ogóle uruchomić. (:
ram 8gb
procesor intel core i5-2400 cpu@ 3.10 ghz
karta graficzna nie pamietam nazwy ale wiem że ma 1gb ddr 3
grałem lepszy jest LOL