To ciężki wybór należący do Ciebie. My możemy Ci tylko pomagać.
Warrior - Mięśniak, nie potrzeba być geniuszem, żeby umieć nim grać, dlatego tak wiele osób nim gra ![:D]()
Bez obrazy
.
Thief - Z nim jest troszeczke gorzej, mogą Cię na samym początku zirytować jego hity. Zabiera mało za to
bardzo szybko. Jego zaletą jest widowiskowość walki. Można Thief'em wykonać niesamowite Combo.
Gladiator - jest mniej więcej 2x potężniejszy od Knight'a ze względu na to, że używa broni 2-ręcznej.
Każda postać ma swoje minusy. Wiele potworków jest szybszych od Gladiatora, więc przygotuj się na
wymianę ciosów. Ma co prawda skill zwiększający szybkość ataku, lecz na podstawowym poziomie
trwa on tylko, jak dobrze pamiętam, 40 sec, natomiast ładuję się jakieś 2 min.
Knight - co prawda nie miałem okazji nim grać, ale każdy wie że jest szybszy od Gladiatora i posiada
więcej DEF'a. Jego hity dają wiele do życzenia. Knight'em trudno kogoś ubić i być ubitym ![:P]()
Jester - Bo tak nazywa się ta postać, Nie grałem nim ale stoczyłem z nim parę PVP. Ma fajne skille, np.
wyładowanie (nie wiem jak sie to nazywa w grze) atakuje wszystkich wkoło. praktycznie tylko Archer
może ci ten skill zgasić. Ma także bardzo przydatną skrzynkę pod którą może się schować i dotrzeć w
bardzo niebezpieczne miejsca bez najmniejszego zadrapania.
Assasin -wiem o nim tylko to, że używa jednego noża i że fajnie ta nazwa brzmi.
Jak macie inne zdanie co do tego opisu poprawiajcie mnie do woli. Przecież się nie obrażę xD