Warlords of Draenor? czy to już pewne?

Dodatek oficjalnie przedstawiony. Nowa kraina, lvl. cap zwiększony do 100, możliwość budowania i rozbudowywania osad (chyba. Coś w ten deseń), masa nowych questów, oraz... boost do 90 lvla!

Niestety - o nowej klasie ani słowa, póki co.

Będzie boost tylko jednej postaci i to polega na tym by ludzie po prostu szybciej mogli dobić do 100 gdy pojawi się dodatek. I tak jak można znaleźć w dyskusjach. To pomoże też starym graczom którzy wrócą do gry, albo takim którzy grali ciągle w hordzie. teraz mogą z wyskoku sobie zacząć cisnąć o Ally. Może być fala noobków któzy wlecą z 90 nic nie wiedząc, ale szybko się wykruszą, bo nie będą ogarniać gry.

Taki boost już jest znany od 2-3 lat , a można go spotkać na Allegro pod nazwą"Konto na twoje dane +80lvl", tak więc prosze się tutaj nie podniecać gdyż zapewne większość osób zobaczywszy taką aukcję z dosyć atrakcyjną ceną skuciła się na owy zakup, teraz będzie to legalne i jak dla mnie bardzo dobre rozwiązanie. Już się nie mogę doczekać nowego dodatku oraz zmian modeli postaci:).

@up to jest podpinane pod piractwo*

jak dla mnie bardzo dobre rozwiązanie.

Zgadzam się. Przynajmniej na tym jednym alcie nie będzie trzeba siedzieć bic lvl i spędzać czas na tym gównianym terenie mopa.

Dodatek oficjalnie przedstawiony. Nowa kraina, lvl. cap zwiększony do 100, możliwość budowania i rozbudowywania osad (chyba. Coś w ten deseń), masa nowych questów, oraz... boost do 90 lvla!

Niestety - o nowej klasie ani słowa, póki co.