Po prostu dopiero zauważyłem te śmieszne punkty, napisałem ten temat żeby zobaczyć jaka jest opinia innych, to czy mi zdejmą te punkty akurat mnie mało obchodzi. Nie wiem o co chodzi z tą obrazą w moim poście, napisałem to po to żeby było wiadomo kto na jakim poziomie gra, tak aby umożliwić grę bardziej zaawansowanym graczom z równymi sobie. Stack osób grających kilka lat w dote z kimś kto gra od tygodnia mija się z celem, nie wpadłeś na to Loor? Mało coś domyślny jesteś, to samo odnośnie odpowiedzi na mój post w tamtym temacie, paru typków robiło offtopa pisząc, że jestem jakimś bojownikiem internetu i nic po za tym. Bardzo dużo wnieśli do tematu, dla nich warny proszę również w takim razie.
Dziwnie to funkcjonuje, skoro portal jest prywatnym blogiem jakiegoś typka zwącego się guru, a samo forum to miejsce gdzie moderatorzy wlepiają jakieś zasrane punkciki za nic dlatego, że mają na to ochotę, i to tak abstrahując od mojego przypadku.
Temat ma jak najbardziej sens, skoro dla kogoś sugestia podawania dotabuff jest nic nie znaczącym spamem, to nie wiem co do takiego użytkownika może przemówić.
Pozdrawiam.