Warn - NorthernStar czy jakoś tak

Wiecie co... jestem na mmorpg.org.pl od bodajże 2006 czy 2008 nie pamiętam już.

Ale tak dziwnych osób jak tutejsi moderatorzy, nadający z kosmosu ostrzeżenia, to po prostu w pale się nie mieści. Wczoraj dostałem ostrzeżenie za niby handel poza targowiskiem. Pytam się gdzie?

To wszystko to jakieś nieporozumienie. Zmieńcie ekipę na lepszych mózgowców, bo strona daje świetny przykład profesjonalizmu, zaś ekipa Wam zaślepia wszystko. Szkoda słów.

Mam też inne warny, za zupełnie nieprzemyślane (nie czytałem regulaminu) rzeczy od Might Ray czy jakoś tak - ok z tym się zgodziłem.

Ale ten NorthernStar wystawia warny odkąd pamiętam w ogóle nie z tej ziemi. Wcześniej nie chciało mi się pisać tych głupich wypocin. Tym razem zaszło to już za daleko :/

Wiecie co... jestem na mmorpg.org.pl od bodajże 2006 czy 2008 nie pamiętam już. Ale tak dziwnych osób jak tutejsi moderatorzy, nadający z kosmosu ostrzeżenia, to po prostu w pale się nie mieści. Wczoraj dostałem ostrzeżenie za niby handel poza targowiskiem. Pytam się gdzie? To wszystko to jakieś nieporozumienie. Zmieńcie ekipę na lepszych mózgowców, bo strona daje świetny przykład profesjonalizmu, zaś ekipa Wam zaślepia wszystko. Szkoda słów. Mam też inne warny, za zupełnie nieprzemyślane (nie czytałem regulaminu) rzeczy od Might Ray czy jakoś tak - ok z tym się zgodziłem. Ale ten NorthernStar wystawia warny odkąd pamiętam w ogóle nie z tej ziemi. Wcześniej nie chciało mi się pisać tych głupich wypocin. Tym razem zaszło to już za daleko :/

Pisałem Ci na pw żebyś status usunął bo dostaniesz warna za niego (link allegro) .... więc nie miej teraz pretensji bo złamałeś regulamin, gdyż handel po za targowiskiem jest zakazany. Mam nadzieję, że oswieciłem.
PS: Gwiazdka jest kobietą więc jeśli już to "Ta".

Jesteś od 2006 roku. Nie czytałeś regulaminu, i nie wiesz, że Northen to Pani. Serio????

Nie mogłeś odrazu napisać na PW, i się wszystkiego dowiedzieć?

Warn jak najbardziej słuszny.

To samo podpinam się !

Norhten daje warny i bany od tak, za chociażby naruszenie regulaminu w 1/10 ona widzi o już coś nie tak, a to wlepię złamasowi punkty.

Wieczną spine ma do każdego, najśmieszniejsze jest to, że inny dają ostrzeżenie w typie "popraw to" "zmień to" "usuń" gdy mamy 0-2 punkty. A northen wlepia nie patrzy.

I pewnie wbije tu i wlepi mi za obrazę jej uczuć. #jpr

To samo podpinam się !Norhten daje warny i bany od tak, za chociażby naruszenie regulaminu w 1/10 ona widzi o już coś nie tak, a to wlepię złamasowi punkty.Wieczną spine ma do każdego, najśmieszniejsze jest to, że inny dają ostrzeżenie w typie "popraw to" "zmień to" "usuń" gdy mamy 0-2 punkty. A northen wlepia nie patrzy.I pewnie wbije tu i wlepi mi za obrazę jej uczuć. #jpr

Za obrazę uczuć to może i nie ale za wulgaryzm już może ... po za tym zawsze jeśli coś Ci się nie podoba lub uważasz, że zostałeś ukarany nie sprawiedliwie to zawsze możesz porozmawiać z o tym z danym modem, który warna Ci wręczył lub z adminem ja tak robiłem i zawsze dochodziłem do jakiegoś porozumienia czy też zostało mi wyjaśnione w czym tkwił problem i za co zostałem ukarany. Ale rozmawiać być za trudne lepiej narzekać jaki to świat jes niesprawiedliwy nawet nie próbując zrozumieć swoich błędów ...

PS: Twierdzicie, że zostaliście ukarani nie słusznie, a jednocześnie nawet nie przedstawiliście nawet jednego dowodu swojej niewinności, więc sorry ale dla mnie jesteście żałośni.

Ja prawię dostałem warna bo napisałem do baala dzieciaku :D

Legenda głosi, że NS to wiedźma która ma na celu zbanowanie wszystkich użytkowników, aby przejąć władzę nad mmorpg.org.pl.

Ci którzy nie czytają prawa spisanego tutaj, będą cierpieć katusze i męki.

Nadchodzi sąd ostateczny, gdzie po zebraniu kliku Warna zobaczysz różowe wstąpienie.

Zaprawdę powiadam ci, przeczytaj spisane tu i obowiązujące prawo a nie będziesz mieć problemów.

Złamałeś prawo, ponosisz za to winę.

Tak jest spisane, tak już będzie, prawa nie zmienisz.

Te forum jest jak nasz kraj. To wszystko. Dziękuje za uwagę. Do zobaczenia

Welcome to Polish Sejm ^^ Przyzwyczajajcie sie do takich sytuacji. Moderator to tez czlek wiec moze popelnic blad. Lepiej jest odwolac sie na pw niz zalic sie na forum.

Przeciez to norma na tym forum ;)Nie ma konkurencji na rynku portali wiec moga robic tu co chca ;) Mod wchodzi raz na tydzien i leduje warny lub bany pozniej nie ma go miesiac wchodzi i robi to samo .

Po pierwsza w takich sytuacjach na początek piszesz do moda który dał Warna, jeśli to nic nie da piszesz do administratora a nie robisz kolejny durny temat o tym jacy to my źli jesteśmy gdy sam jesteś... (tutaj się powstrzymałem).

P.S. Warna zasłużony.

Ja osobiście bardzo lubie Panią NorthenStar jest bardzo ładną i miłą kobietą, a wszystkie warny które mi dała były zasłużone, tutaj przy okazji życzę jej wesołych świąt oraz proszę pozostałych moderatorów aby w przyszłości jeżeli zobaczą że popełniłem wykroczenie żeby zostawili i pozwolili ww. Pani mnie ukarać bo chce mieć warny tylko od niej <3

Dziękuje bardzo i życze wesołych świąt oraz proszę o odrobine oleju w głowie, jak to sie mówi, jak sie chce psa uderzyć to i sie patyk znajdzie - jak sie chce coś zarzucić moderatorowi to szybko sie znajdzie na siłe jakiś powód jakby ktoś nie zrozumiał. Miłego!

Edit: i bym zapomniał jako że należe do klubu anime - DESU!

Po pierwsza w takich sytuacjach na początek piszesz do moda który dał Warna, jeśli to nic nie da piszesz do administratora a nie robisz kolejny durny temat o tym jacy to my źli jesteśmy gdy sam jesteś... (tutaj się powstrzymałem).P.S. Warna zasłużony.

Obronca ucisnionych? Bo w ekipie? Żałosne.

Nadal mi nikt oprócz Pana z pierwszego postu nie powiedział co zrobiłem.

Pisałem Ci na pw żebyś status usunął bo dostaniesz warna za niego (link allegro) .... więc nie miej teraz pretensji bo złamałeś regulamin, gdyż handel po za targowiskiem jest zakazany. Mam nadzieję, że oswieciłem.PS: Gwiazdka jest kobietą więc jeśli już to "Ta".

Ziomek, miałem ci pisać pw dzięki. Zapomniałem. zobacz kiedy napisałeś mi pw. Usunąłem od razu jak napisałeś. Warna otrzymałem wczoraj o 22-23. Nie jest to żałosne?

No po prostu umarlem. Czy na prawdę 80% forum to tacy idioci jak autor tematu? Kto was robi? Przyznajcie się bo bycie aż tak uposledzonym jest chyba niedopuszczalne w polskim prawie. I tak, spodziewam się warna ale w sumie to mam go gdzieś. Chce być szczery z szaraczkami z forum ze ich nie szanuje a takie tematy możecie sobie włożyć tam gdzie się domyślacie. Bez pozdrowień

warn_ico.png
Obrażanie innych ~ NS

Tworzenie tematu odnośnie otrzymania od moderatora warna, jest trochę nietrafione. Po pierwsze, powinieneś zacząć rozmawiać z moderatorem który ci go wystawił. Po drugie, zwykli użytkownicy nie mogą ci go znieść, więc cel w którym tworzysz ten temat, jest z góry skazany na porażkę.

W twoim przypadku (za link do allegro w sygnaturze, jak mniemam) warn poleciał jak najbardziej zasłużenie i to wcale nie jest tak, że mod na siłę ci go wlepia. Mi też przydarzyło się że dostałem ostrzeżenie, które moim zdaniem było niesłuszne, ale musiałem się pogodzić. Była też taka sytuacja, że mój post aż prosił się o warna, ale widocznie mod zrozumiał sytuację zaistniałą w temacie i post usunął. Moderator też człowiek, a ekipa czuwająca nad tym forum jest jak najbardziej odpowiednia. :)

Nadal mi nikt oprócz Pana z pierwszego postu nie powiedział co zrobiłem.

Cześć,

Było na Ciebie już kilka raportów dotyczących Twoich statusów, między innymi spam o treści "Szukam osoby chętne do wstąpienia do ekipy oraz wystartowania projektu (NIE GRY, LECZ SERWISU). Więcej informacji na PW." który to wrzucałeś kilkukrotnie, a na który przymrużyłam oko. Następnie statusy dotyczące handlu jak ten "grał ktoś na otsach CLA*****S/TIBIA**C[7.4] i nie gra może już, a chciałby żeby jego postać się nie zmarnowała? Wezmę bardzo chętnie, bądź nawet kupię jeżeli dobra :)" i ten ostatni z linkiem, który usunąłeś, ale nie umknął mojej uwadze, a także osoby raportującej Cie. To, że nie dostałeś warna od razu wynika z braku moderatora w danej chwili, ale co się odwlecze to nie uciecze. Potraktuj to jako ostrzeżenie i na przyszłość zwracaj uwagę na treści jakie umieszczasz w swoim statusie.

Sprawę wyjaśniłam, a w przypadku wątpliwości kontaktuj się ze mną na PW. Życzę miłego pobytu na forum ~ NS.

Wiecie co... jestem na mmorpg.org.pl od bodajże 2006 czy 2008 nie pamiętam już.

Ale tak dziwnych osób jak tutejsi moderatorzy, nadający z kosmosu ostrzeżenia, to po prostu w pale się nie mieści. Wczoraj dostałem ostrzeżenie za niby handel poza targowiskiem. Pytam się gdzie?

To wszystko to jakieś nieporozumienie. Zmieńcie ekipę na lepszych mózgowców, bo strona daje świetny przykład profesjonalizmu, zaś ekipa Wam zaślepia wszystko. Szkoda słów.

Mam też inne warny, za zupełnie nieprzemyślane (nie czytałem regulaminu) rzeczy od Might Ray czy jakoś tak - ok z tym się zgodziłem.

Ale ten NorthernStar wystawia warny odkąd pamiętam w ogóle nie z tej ziemi. Wcześniej nie chciało mi się pisać tych głupich wypocin. Tym razem zaszło to już za daleko :/