Warn?

Yyy... Dostałem dziś warna(tak wnioskuję po zmienie w statusie warnów). Mogę się dowiedzieć gdzie złamałem regulamin? Bo znaleźć nie mogę.

Zazwyczaj wystarczy nacisnąć na poziom ostrzeżeń, powinieneś spokojnie znaleźć link gdzie masz opisane wszystkie warny.

Z tego co widzę, to za słownictwo.

Zazwyczaj wystarczy nacisnąć na poziom ostrzeżeń, powinieneś spokojnie znaleźć link gdzie masz opisane wszystkie warny.

Odnosnie tego o czym wspomniales, to nie dziala. Niejednokrotnie naciskalem na poziom ostrzezen i jedynco sie stalo to odswiezenie strony. Poprawcie to.

Ja sobie dzisiaj sprawdziłem, nawet nie wiedzialem, że coś takiego jest.

Pownien być dodatkowo odnośnik do tematu, w którym się tego warna dostało. A jest tylko autor, data i powód. Ja mam jeden za offtop, jeżeli nie sądzę, że zrobiłem offtop w tym konkretnym temacie, to jak mam się od niego odwołać bez dowodu (czyt. postu)?

Odnośnie nie działania pokazywania ostrzeżeń. Okienko z tymi informacjami wyświetlane jest za pomocą java script, więc możliwe jest:

• zablokowanie okienka przez dodatek blokujący reklamy
  • nie wyświetlenie się okienka ze względu na wyłączoną obsługę java script
  • błąd przeglądarki (wyczyścić cache, ciasteczka itd.)
  • zablokowanie przez jakieś rozszerzenie, którego aktualnie używacie

Nie wydaje mi się, żeby błąd był zależny od przeglądarek. Obsługa javascript to dość podstawowa funkcje, a skrypt wyświetlający okienko to nic zaawansowanego. Tak więc, jeżeli komuś nie wyświetla się owe okienko to najprawdopodobniej wina leży po stronie jego komputera, aniżeli forum. Niemniej, jeżeli zgłosi się więcej osób z tym problemem, to się mu przyjże o wiele dokładniej.

Co do linków do postów, za które wystąpiły ostrzeżenia. Poproszę moderatorów, aby do nich linkowali w powiadomieniach.

No właśnie wiem już za co dostałem warna, ale nie wiem, który to post.

Zgłoś się do osoby, która ostrzeżenie wystawiła.

Yyy... Dostałem dziś warna(tak wnioskuję po zmienie w statusie warnów). Mogę się dowiedzieć gdzie złamałem regulamin? Bo znaleźć nie mogę.