Warn

Witam!!

Dostałem wczoraj warna za odświeżenie tematu po 9h na targowisku. W tym momencie żądam równouprawnienia, mianowicie albo zwarnowanie każdego kto odświeża temat co mniej niż 24h (bo widzęże są takie osoby tylko wybierane) albo usunięcie mojego warna. Z jakiego powodu stosować do regulaminu powinni jacyś "gorsi" userzy. . Już nie raz widzę temat odświeżany co jakieś 4h i nikt nie dostał warna.

Pozdrawiam.

To smutna prawda, niektórzy nie dostają ostrzeżeń.

Pewnie dlatego, że żaden z moderatorów nie zauważył tego. Ja staram się przeglądać te tematy ale zrozumcie, że nie mam nieograniczonego czasu. Nie ma szans na to by Twój warn został wycofany.

Witam!!Dostałem wczoraj warna za odświeżenie tematu po 9h na targowisku. W tym momencie żądam równouprawnienia, mianowicie albo zwarnowanie każdego kto odświeża temat co mniej niż 24h (bo widzęże są takie osoby tylko wybierane) albo usunięcie mojego warna. Z jakiego powodu stosować do regulaminu powinni jacyś "gorsi" userzy. . Już nie raz widzę temat odświeżany co jakieś 4h i nikt nie dostał warna.Pozdrawiam.
To smutna prawda, niektórzy nie dostają ostrzeżeń.

Smutne jest to, że "wyjeżdżacie" po raz kolejny na moderatorów, a zamiast tego moglibyście zraportować dany post (odświeżanie tematu) i to ułatwi nam pracę, bo jak zauważył Salek mogliśmy coś przeoczyć. Więc proszę o wyrozumiałość i używania opcji "Zgłoś".

Dokładnie, macie opcje "zgłoś", pewnie w ogóle jej nie używacie, a potem wielka spinka na niesprawiedliwych modów...

Ps. Na dole po prawo zaciemniona opcja

Witam!!

Dostałem wczoraj warna za odświeżenie tematu po 9h na targowisku. W tym momencie żądam równouprawnienia, mianowicie albo zwarnowanie każdego kto odświeża temat co mniej niż 24h (bo widzęże są takie osoby tylko wybierane) albo usunięcie mojego warna. Z jakiego powodu stosować do regulaminu powinni jacyś "gorsi" userzy. . Już nie raz widzę temat odświeżany co jakieś 4h i nikt nie dostał warna.

Pozdrawiam.