Warn

http://mmorpg.org.pl...264-sun-wukong/

Nie ogarniacie, a pieprzycie głupoty, robiąc przy tym offtop...

Offtop/Spam? Tak? Ok.

Nie powiem albo masz super informatora albo dilera.
Albo dragi, albo nie zaktualizował internetu.
Pewnie dodał temat używając Internet Explorer, nie dziwcie się ze tak późno

Offtop/Spam? Nie? Jakim prawem? Co to ma być, że jedni robiąc offtop nie dostają żadnego ostrzeżenia, a ja zwracając uwagę na offtop dostaję warna?

Zobacz od kogo dostałeś warna, wszystko jasne, hihi :D

Pewnie zaraz będzie gadka - po co pisałeś, mogłeś tylko zgłosić.

@UP

Wiem, że to oczywiste (Alpha), tylko ja się pyatm czemu inni nie dostali warna, skoro ja dostałem... lub na odwrót. Czemu ja dostałem skoro inni nie.

Ja się przyznaję, że się rypłem bo nie byłem zgrany z informacją na temat tego boga.

No jedynie o warna możesz mieć pretensje do osoby, która ci go wystawiła.

Wszyscy dostali i koniec nawet moderatorzy gj a czy to nie oznaka aby zamknąć temat tam jest punkt 2 w przypadku wyraźnego off topu i chyba do niego doszło :) Oj tam o wany się kłócić ja mam jednego i nawet go nie pamiętam za co ;p

Dziękuję bardzo i uprzejmie, temat proszę zamknąć.

Temat zamykam, a reszta dostała warny z dedykacją ode mnie.

Ja jeszcze tylko napiszę coś dla potomnych, na przyszłość - jeżeli widzicie, że ktoś robi offtop, to po prostu to zgłaszajcie. Pisząc: "Robisz offtop" i na tym poprzestając, sami tak naprawdę niczego do tematu nie wnosicie i ten offtop kontynuujecie. My też jako moderatorzy nie wyłapujemy wszystkiego, dlatego nie bójcie się zgłaszać, żadne rozpatrzone przeze mnie zgłoszenie nie pozostaje bez odpowiedzi.

http://mmorpg.org.pl...264-sun-wukong/

Nie ogarniacie, a pieprzycie głupoty, robiąc przy tym offtop...

Offtop/Spam? Tak? Ok.

Nie powiem albo masz super informatora albo dilera.
Albo dragi, albo nie zaktualizował internetu.
Pewnie dodał temat używając Internet Explorer, nie dziwcie się ze tak późno

Offtop/Spam? Nie? Jakim prawem? Co to ma być, że jedni robiąc offtop nie dostają żadnego ostrzeżenia, a ja zwracając uwagę na offtop dostaję warna?