Warn

No, po pierwsze to przydałby się tu jakiś dział z apelacjami.

W każdym razie, dostałem warna za rzekomą obrazę w tym poście:

Szkoda to, że idioci mają takie samo prawo głosu w wyborach. Koledze pewnie chodziło o rangę wvw, ale tego się można było domyślić. P.S. Nie, nie nazwałem Cię idiotą, ale jeśli tak to odebrałeś to nie będę Cię wyprowadzał z błędu.
 Też tak to odebrałam ~ NS 

,odpisując na ten post:

Szkoda że lvl cap to 80 ;/

Na początku ironicznie nawiązałem do tego co napisał Yuriel, potem wytłumaczyłem gdzie popełnił błąd. Żeby uniknąć warna(czego mimo usilnych starań nie dokonałem) napisałem, że nie miałem na celu go obrazić, ale jeśli tak to odebrał to jego sprawa(błędem miało być pomyślenie, że nazwałem go idiotą). Nie lubię osób które wypowiadają się na temat nie mając o nim żadnego pojęcia i wprowadzają tym samym innych w błąd, więc napisałem co napisałem, ale do obrazy to tu jeszcze daleko. Z racji ilości warnów które posiadam staram się rozważnie dobierać słownictwo w wypowiedziach. tu dałem trochę upust tego co myślę, ale w dalszym ciągu dalekie to było od obrazy.

Z racji iż ten 1 warn kosztował mnie 7 dni bana prosiłbym o dodatkowe zdjęcie 1 w ramach rekompensaty.

Witam.

Niestety, polityka forum jest taka i nie inna. W związku z nią napisanie "idiota" jest obrazą użytkownika, nawet jeżeli nie taki jest sens wypowiedzi.

Nawiązując do tego, ostatnio jako obrazę musiałem potraktować "tłumok", a "gówno" było zaliczane do 3punktowych wulgaryzmów. Tak jest i, niestety, tak musimy działać. Jeżeli osoba, do której jest skierowany post, poczuła się obrażona jakimś słowem, które rzeczywiście może obrazić, bądź wytknąć wadę umysłową - musimy karać.

Dla poprawy humoru możesz poobrażać mnie - za to nie ma warnów.

Pozdrawiam

Dla poprawy humoru możesz poobrażać mnie - za to nie ma warnów.

Sam ten tekst poprawił mi humor, chociaż nie skorzystam. Nie czuję takiej potrzeby ^^

Poziom inteligencji moderatorów/administratorów (nie wszystkich co prawda) jest jeszcze niższy niż na M**Forum

Poziom inteligencji moderatorów/administratorów (nie wszystkich co prawda) jest jeszcze niższy niż na M**Forum

To raczej wina regulaminu, który to swoją drogą też nie wiem skąd się wziął, bo przecież go chyba Chmarus nie objawił Salkowi jak Bóg Mojżeszowi X przykazań :D

chyba Chmarus nie objawił Salkowi jak Bóg Mojżeszowi X przykazań

Obyś się nie zdziwił...

Oficjalne stanowisko brzmi "Chcieliście zaostrzenia regulaminu, to macie". A tak na poważnie to większość wpisów w regulaminie jest z personalnych upodobań administracji, byłej administracji i moderacji (jak wpis o prywatnych serwerach), przy czym, moderacja "sama" uznaje, czy warn się należy czy nie.

Halo, halo. Ja tu napisałem w sprawie swojego warna, którego de facto nikt mnie nie zdejmie. Żądam warnów za spam w moim temacie!

mod_ico.png
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. - Might

Poprosiłem o ponowne otwarcie tematu, ponieważ pojawiły się nowe okoliczności, mianowicie:

31374729975969176343.png

I teraz nasuwa się proste pytanie z jakiej racji moderator dał mi warna za obrazę, jeśli osoba która została obrażona wcale się tak nieczuła. Tym bardziej liczę na zdjęcie warna i zadośćuczynienie za bana z powodu widzimisię pani moderator NS..

Liczę też, że zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencje z tego powodu, bo ile osób już dostało warna, ponieważ to moderator stwierdził, że użytkownik został obrażony za jego samego?

A, to zmienia całkowicie postać rzeczy. Zdejmuję Ci warna, jest to na mnie.

Bonusowych Ci nie zdejmę, jako formy zadośćuczynienia. Cierpienie uszlachetnia i nauczysz się nieco pokory w stosunku do innych użytkowników forum.

No, po pierwsze to przydałby się tu jakiś dział z apelacjami.

W każdym razie, dostałem warna za rzekomą obrazę w tym poście:

Szkoda to, że idioci mają takie samo prawo głosu w wyborach. Koledze pewnie chodziło o rangę wvw, ale tego się można było domyślić. P.S. Nie, nie nazwałem Cię idiotą, ale jeśli tak to odebrałeś to nie będę Cię wyprowadzał z błędu.
 Też tak to odebrałam ~ NS 

,odpisując na ten post:

Szkoda że lvl cap to 80 ;/

Na początku ironicznie nawiązałem do tego co napisał Yuriel, potem wytłumaczyłem gdzie popełnił błąd. Żeby uniknąć warna(czego mimo usilnych starań nie dokonałem) napisałem, że nie miałem na celu go obrazić, ale jeśli tak to odebrał to jego sprawa(błędem miało być pomyślenie, że nazwałem go idiotą). Nie lubię osób które wypowiadają się na temat nie mając o nim żadnego pojęcia i wprowadzają tym samym innych w błąd, więc napisałem co napisałem, ale do obrazy to tu jeszcze daleko. Z racji ilości warnów które posiadam staram się rozważnie dobierać słownictwo w wypowiedziach. tu dałem trochę upust tego co myślę, ale w dalszym ciągu dalekie to było od obrazy.

Z racji iż ten 1 warn kosztował mnie 7 dni bana prosiłbym o dodatkowe zdjęcie 1 w ramach rekompensaty.