No, po pierwsze to przydałby się tu jakiś dział z apelacjami.
W każdym razie, dostałem warna za rzekomą obrazę w tym poście:
Szkoda to, że idioci mają takie samo prawo głosu w wyborach. Koledze pewnie chodziło o rangę wvw, ale tego się można było domyślić. P.S. Nie, nie nazwałem Cię idiotą, ale jeśli tak to odebrałeś to nie będę Cię wyprowadzał z błędu.Też tak to odebrałam ~ NS
,odpisując na ten post:
Szkoda że lvl cap to 80 ;/
Na początku ironicznie nawiązałem do tego co napisał Yuriel, potem wytłumaczyłem gdzie popełnił błąd. Żeby uniknąć warna(czego mimo usilnych starań nie dokonałem) napisałem, że nie miałem na celu go obrazić, ale jeśli tak to odebrał to jego sprawa(błędem miało być pomyślenie, że nazwałem go idiotą). Nie lubię osób które wypowiadają się na temat nie mając o nim żadnego pojęcia i wprowadzają tym samym innych w błąd, więc napisałem co napisałem, ale do obrazy to tu jeszcze daleko. Z racji ilości warnów które posiadam staram się rozważnie dobierać słownictwo w wypowiedziach. tu dałem trochę upust tego co myślę, ale w dalszym ciągu dalekie to było od obrazy.
Z racji iż ten 1 warn kosztował mnie 7 dni bana prosiłbym o dodatkowe zdjęcie 1 w ramach rekompensaty.