Warny

Czy jest opcja by modek ściągnął warna ewentualnie 5?

Oczywiście dam coś w zamian.

Tak jeżeli napiszesz jakiś tekst,recenzje,opinie ,która będzie mieć sens i powiadomisz o tym moderatora.

Jeden z modów pamiętam, że ściągał swoje warny za napisanie ciekawego, bezbłędnego ortograficznie i dobrze przemyślanego tekstu. Trzeba było nie podskakiwać. :)

@up

Karthas nup :P

To Cree pisał, że zdejmuje za tekst.

Ktos zdejmie za tekst, ktos inny nie, ja osobiscie nie uznaje takiej formy odpracowywania warnow, wiec na mnie nie liczcie. Choc wydaje mi sie, ze wsrod modow znajdzie sie ktos, komus taka forma przypadnie do gustu, a wiec probowac mozna.

QQi skakać to możesz sobie do kosza.

A coś w formie video przyda się na forum?

Aha i jak odpracuje to do kogo się zgłosić?

Do jakiegos aktywnego moda/admina, byle nie do mnie, bo ja i tak warna nie sciagne.

Dobra można zamknąć jeżeli nikt nie ma nic do dodania

A co dajesz w zamian? Bo wiesz, ja generalnie jestem bardzo pazerną osobą. :D

W sumie to ciekawy temat do dyskusji: co użytkownicy sądzą na temat odpracowywania ostrzeżeń? Jeśliby wprowadzić taką możliwość to w jakiej formie byście to widzieli? Od razu zastrzegam, że nie może to być zbyt lekkie zadanie - w końcu ma uczyć pokory.

A co dajesz w zamian? Bo wiesz, ja generalnie jestem bardzo pazerną osobą. W sumie to ciekawy temat do dyskusji: co użytkownicy sądzą na temat odpracowywania ostrzeżeń? Jeśliby wprowadzić taką możliwość to w jakiej formie byście to widzieli? Od razu zastrzegam, że nie może to być zbyt lekkie zadanie - w końcu ma uczyć pokory.

Opcja sms 21zł i warna nie ma :P

Sensowny post w serwisie dotyczący zmian jakie można by wprowadzić na forum.

No cóż kto wie najlepiej co jest potrzebne na forum.

Oczywiście moderator i admin.

Nie wiem czy brakuje recenzji, video, gameplayów czy może luźniejszych tekstów.

Może dacie jakąś propozycje

Jest/była niedawno rekrutacja na videomakera...

Czy jest opcja by modek ściągnął warna ewentualnie 5?

Oczywiście dam coś w zamian.