Warny

Hej hej! Jakoś mnie tak naszło żeby pooglądać sobie moje warny,okazało się, że 2 z nich pochodzą jeszcze z 2011 roku. Czy przypadkiem nie powinny już być usunięte ? Z góry dzięki za odpowiedź. (Btw. czytałem regulamin i nic nie znalazłem,może jestem ślepy).

Podobny problem, warny z przed prawie 3 miesięcy, a nie ma żadnego systemu apelacji, ani nic i teoretycznie jeszcze 4-5 powinienem czekać >.>

No ja mam już ze 2 lata >.<. i jeszcze od kuboxa czasy.>

Ja mam jeszcze 2 punkty karne od Cree z 2012 roku a w między czasie miałem jeszcze 3, 2 od crracked i 1 od Krogulec z 2013 roku.

A teraz najlepsze te od Cree jeszcze nie wygasły a od Crracked i Krogulca już wygasły -_-

To ma związek ze starym systemem warnów. Warny dodane po wprowadzeniu nowego systemu znikają automatycznie po jakimś czasie, a te stare nie.

Ja mam od 2009 roku... Z czego 1 warn za temat,który został usunięty przez administratora i nie mogłem go poprawić...Reszta bez notek,co też jest niesprawiedliwe,bo nawet nie wiem za co dostałem.

Jak Administrator przeczyta temat to pewnie wam je usunie, ja chyba nie mogę tego zrobić. Cierpliwości

O te stare upominajcie się, nie jesteśmy w stanie tego ogarnąć. Niektóre ostrzeżenia są bez notki, wina wprowadzenia nowego systemu, który coś z tym pokręcił (dotyczy tych starszych ostrzeżeń). Jeśli ostrzeżenie jest "świeże" to, aby jego się pozbyć należy napisać jakąś recenzję, poradnik, opis itp. Oczywiście musi mieć to ręce i nogi :)

Warny będą usuwane po dwóch latach. Te które tyle miały właśnie usunąłem, więc spoko luz panowie.

NS, mozesz, zglos sie potem do kogos po wskazowki : ).

Warny znikac bede po 2 latach, tak wczoraj postanowilismy. Jesli ktos chce, aby jego ostrzezenie zniklo szybciej, musi zrobic cos dla forum.

mod_ico.png
Już wiem. Blaumro mi wyjaśnił ~ NS

Dzięki za szybkie rozwiązanie sprawy :>.

Podobny problem, warny z przed prawie 3 miesięcy, a nie ma żadnego systemu apelacji, ani nic i teoretycznie jeszcze 4-5 powinienem czekać >.>

jeszcze półtora roku i może je stracisz ; )

To jeśli te stare ściągacie to ja bym poprosił o usunięcie mojego:

Data: Tue, 24 Nov 09

Powód: inne

Przez kogo: Slod

Ilość warnów: 1

@edit

Dziękuję za usunięcie.

Done, jeśli ktoś ma więcej niż 2 lata to niech pisze jakoś to wszystko ogarniemy.

Ja mam jednego ;)

Ja mam 2 z 2011 roku.

Z automatu, minęło 180 dni więc Ci wygasł, teraz wygasają po 730 dniach.

Te z 2012 roku trzeba będzie ręcznie ściągać. Przez wprowadzenie nowego systemu, tamte wcześniejsze warny nie są brane pod uwagę.

Nie schodza. Dopiero od dnia dzisiejszego beda schodzic po 2 latach.

W takim razie ja również proszę o usunięcie warna/ów z 2012r. :-)