Ja też bym prosił.

Ja też bym prosił.
Witam dostalem warna za wulgaryzmy choc nie napisalem zadnego i dostalem 3 pkt za to od "blaumro" Temu panowi nalezy odpowiednio definiowac znaczenie slow i kupic slownik.
To, że nie dodajesz jednej literki, boś cwany i myślisz, że Ci się upiecze to błędny tok rozumowania. Zamysł pisanych wyrazów jest w Twoim poście jednoznaczny. Jednak jeśli faktycznie masz taki op słownik to zdefiniuj mi znaczenie słów "kurw mac". Za cwaniakowanie po wykroczeniu policja zaprasza do sądu albo pałuje. Tobie w ramach nauki pokory (polecam sprawdzić co oznacza to słowo w Twoim słowniku) należy się chyba to samo. Pozdrawiam i miłego dnia
Nie ma literki nie ma znaczenia slowa tego ja uzywam tego na rowni z kurde i nikogo tym nie obrazam. Mi to tam zwisa czy mam warna czy nie ale jak juz cos administracj robi to niech robi to z glowa w regulaminie na pewno nie ma tech liter jako wulgaryzm. Btw skoro amini chca byc konsekwetni to tobie tez nalazy sie warn kogo obchodz ze w cytat. Ciekawi mnie tez od kiedy w panstwie demokratycznym wolnosc slowa i wyrazanie swoich uczuc jest zabronione.
@blood
Ciekawi mnie tez od kiedy w panstwie demokratycznym wolnosc slowa i wyrazanie swoich uczuc jest zabronione.
W szkole też rzucasz bluzgami w nauczycieli i nie ponosisz z tego powodu żadnych konsekwencji? Ach, no tak, zapomniałem - ucinasz ostatnie litery w obelgach i jesteś pewnie nietykalny.
Jesteś w państwie demokratycznym i wolność słowa nie zwalnia Cię z okazywania kultury osobistej i odrobiny ogłady. Litości...
Cytat to cytat. Jak się nie podoba to nikt Cię tu nie trzyma Jak chcesz tu być to się dostosuj i przestań z siebie robić pośmiewisko, bo Twoje zachowanie jest żałosne. Sam nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Podobnie jest tutaj z wulgaryzmami, które ktoś zasłoni gwiazdkami. Wulgaryzm jest i koniec bo wiadomo co użytkownik miał na myśli. Dodatkowo, gwiazdki albo takie ucinanie wyrazów pokazuje jak bardzo szukają ludzie luk w systemie myśląc, że są lepsi. Nie, nie jesteście. Będziecie karani tak samo jak reszta, nie próbująca sztuczek. Nikt nie będzie rozpatrywał jednostkowego przypadku bo masz swoje "widzi mi się". Jeśli Cię nie przekonałem to zapytaj się Salka albo lepiej Chmarusa. Oni Ci odpowiedzą chociaż wątpię, że na płakanie nad własną bezmyślnością warto odpowiadać
Nie ma literki nie ma znaczenia slowa tego ja uzywam tego na rowni z kurde i nikogo tym nie obrazam. Mi to tam zwisa czy mam warna czy nie ale jak juz cos administracj robi to niech robi to z glowa w regulaminie na pewno nie ma tech liter jako wulgaryzm. Btw skoro amini chca byc konsekwetni to tobie tez nalazy sie warn kogo obchodz ze w cytat. Ciekawi mnie tez od kiedy w panstwie demokratycznym wolnosc slowa i wyrazanie swoich uczuc jest zabronione.
łap wolność słowa:
Art. 141 KW - Kto w miejscu publicznym używa słów nieprzyzwoitych, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1500zł albo karze nagany.
co do kurw, np. ile kurw trzeba do wkręcenia żarówki i brak literki nie pomaga dla kogoś kto nie wie jak się odmienia akurat te słowo
tobie to zwisa a dla administracji nie, zresztą np. słowo penis może też być wulgaryzmem jeśli jest źle używane, np: mój penis się błyszczy- wszytko OK, ale już penisie TY - to obraza i podchodzi pod wulgaryzm
To że nie dopisałeś jednej literki nie znaczy że jesteś czysty, my wiem oni wiedzą i wszyscy też wiedzą, w jakim kontekście to było pisane, OK nie żeby kogoś obrazić, ale w celu napisania słowa wulgarnego tak aby nie dostać warna, co ci się nie udało.
i proszę cię używaj znaków interpunkcyjnych bo tego się czytać nie da
Przy okazji może ktoś ziornąć w moje warny czy przypadkiem nie uległy przedawnieniu.
Edit:
podziękował, czekam z niecierpliwością na 27 kwiecień
27 kwietnia jeden się przedawni.
Hej hej! Jakoś mnie tak naszło żeby pooglądać sobie moje warny,okazało się, że 2 z nich pochodzą jeszcze z 2011 roku. Czy przypadkiem nie powinny już być usunięte ? Z góry dzięki za odpowiedź. (Btw. czytałem regulamin i nic nie znalazłem,może jestem ślepy).