Waro jeszcze kupić? ;>

Grajcie na nightfall bo nie dość że najlepsze to jeszcze najfajniejsze i najwięcej graczy, nie licząc GWEN

Co do kolejności kupowania kampanii to ja na pewno na początek polecę Prophecies, jest to jednak jedna z tych średnio trudnych kampanii, ale z pomocą innych graczy nie jest to problem. Co do drugiej to już wasz wybór ponieważ Nightfall jest najtrudniejszy a Factions najłatwiejszy, ale to w Nightfall mamy miasto Kamadan, czyli jakby główne zbiorowisko ludu i w tym mieście ludzie najczęściej stoją i próbują coś kupić. Ja zaczynałem od Propa, potem Nightfall, a na końcu Factions. Zapewniam was, że jeżeli kupicie sobie najpierw Propa to późniejsze kampanie nie będą aż takie trudne jak dla początkujących graczy z innych części. Możecie też kupić dwie i przechodzić stopniowo trochę tej, trochę tamtej. ^^

Mam nadzieje, że pomogłem. :D

(Widzę trochę podobny temat, ale jednak nie ten ;] jakby ktoś chciał mnie skierować do "Guild Wars - Pytanko" ;) )

Witam! Ostatnio myślałem o zakupie Guild Wars, ale dowiedziałem się, że za jakiś czas ma wyjść GW 2. I tu mój problem, bo:

- Nie wiem dokładnie kiedy wyjdzie GW2, więc ile czasu będę mógł spokojnie grać w pierwszą część ( podobno ma być coś na przełomie 2009-2010, ale różnie może to wyjść)

-Generalnie mógłbym zaczekać i kupić GW 2, ale nie wiem czy nawet zagram na moim starym sprzęcie ( więc kolejny minus dla GW 2 ;) )

-Nawet jak zostanę przy GW po wyjściu dwójki to ile graczy zostanie przy jedynce razem ze mną ?

No i właśnie chciałem się was zapytać czy będzie się to opłacało :rolleyes: ?

Z góry dziękuje za odpowiedź o ile się znajdzie ;]