Warrior Epice

Hej. Wiecie moze jak sie zarejestrowac do warior epice ?? I czy ta gra wyszla juz z bety ?

Hej. Wiecie moze jak sie zarejestrowac do warior epice ?? I czy ta gra wyszla juz z bety ?

Nie ma nawet OB jeszcze... narazie moesz wyslac zgloszenie i checi uczestnictwa w CB :)

dzieki Ci :)

Jest już może OB bo te pytanie wyżej już dawno bylo??Jak nie jest to kiedy bedzie OB??

Nie ma jeszcze CB być może w tym miesiącu taki mają plan

Na tą gre czekam już długo nie grałem w pierwszej CB więc nic nie moge powiedzieć co i jak mam tylko cichą nadzieję że się nie zawiode.

Taką cichuteńką nadzieje i bardzo bym był rad gdyby się spełniła

Jeśli nie wprowadzą BARDZO znaczących zmian co do wersji którą pamiętam (jakoś z lipca poprzedniego roku), to będzie kolejny przeciętniak.

Mieli sporo czasu żeby coś zmienić no zobaczymy.

A co do CB to

WARRIOR EPIC'S BETA: READY, STEADY, GO ! 30 kwietnia rusza wreście

Mieli sporo czasu żeby coś zmienić no zobaczymy.A co do CB toWARRIOR EPIC'S BETA: READY, STEADY, GO ! 30 kwietnia rusza wreście

Yep i dostalem sie na closed beta :)

Yep i dostalem sie na closed beta

kurczę a ja nie nie dostałem żadnego maila. Spawn potem zrelacjonuj czy gra warta uwagi

Ja tam hitu nie widzę. Zapewne kolejny średniak żerujący na kasie graczy.

Yep i dostalem sie na closed beta

A jaka wiadomosc dostałes na maila ?? i jak juz sie zarejestrowoles do tej bety to takie puste kienko zostalo ze sie juz nie mozna drugi raz logowac??