Dobra muza i ładne crity specjalnie dla fanów warriorów
Link do filmu:
Link do filmu:
Fajne. Ale się zapytam: Czy Warrior z Riffle albo Bow ma sens? Wiem, że jest filmik i kosisz, ale pytam o takie poważniejsze rozgrywki, a nie gra z randomami.
Pamiętam ten build. Sam z niego korzystałem, gdy grałem jeszcze w GW2. Tak po obejrzeniu... może czas wrócić? A sam filmik świetny.
Fajne. Ale się zapytam: Czy Warrior z Riffle albo Bow ma sens? Wiem, że jest filmik i kosisz, ale pytam o takie poważniejsze rozgrywki, a nie gra z randomami.
Z bowem tak z riflem nie za bardzo ... Na hot joiny jak wiadomo i co widac na filmikach wszytsko dziala bo tam brainles zerlings 2 h sword tez odszedl w zapomnienie bo z byt latwo wydogowac wszytskie zwiazane z nim ataki.
Nie chce być uszczypliwy, ale przeciwnicy w których ładujesz całą salwę z rifla a potem jeszcze trafiasz killshotem, muszą na prawdę być beznadzejni, albo nie wiedzą że istnieje coś takiego jak dodge.
Nie wspominając o "braniu na twarz" całego 100blades... Warzywa, a nie przeciwnicy.
Kazdy kto gra lub gral pvp w gw2 odrazu zauwazy ze te filmiki to hot join aka " non brain pvp" . Jednak nie zmienia to faktu ze moga zachecic potencjalnych graczy do gry Im wiecej filmow z gw2 tym lepiej
Skąd masz takie fajne skrzydełka i co one dają?
Te skrzydełka można było zdobyć z Dragon Basha
Dają... wygląd, normalny skin do backpacka. Funkcja czysto kosmetyczna.
Podobne(nie takie same) możesz kupić na trading poście za ~120g (wyszukaj "Holographic Dragon Wing Cover")
Hełm: Phantom Hood (item shop, za gemy można było kupić na Halloween)
Naramienniki: Rubicon (do dostania za karmę, od karma vendorów z odbitych świątyń w Orr)
Klata: T3 Human Cultural Armor (racialny pancerz ludzi, 30g, do kupna w DR)
Rękawice: Fused Gauntlet (nagroda za living story season one - flame and frost, teraz do kupienia od Laurel Merchanta za 25 Laurów + 15g)
Spodnie: Whisperers (Do kupienia w kwaterze głównej frakcji Whisperers - możliwe jedynie gdy wybierzesz Order of Whisper podczas personal story, koszt ~2g, skina możesz odblokować na innej postaci)
Buty: T3 Human Cultural Armor (racialny pancerz ludzi, 12g, do kupienia w DR)
Czyli jak jestem Nornem to takiego nie złożę?
No nie złożysz, bo nie masz dostępu na Nornie do Humanowego racialego pancerza, a phantom hood'a nie kupisz bo nie ma go już w Gem store.
Link do filmu: