Siema, chce isc moim warkiem pod tanka. Wbilem 80 i zabieram sie za farmienie kasy w CoF czy jak to tam. Mam nosic shielda z warhornem czy co ?:s Jaki build itp prosze napisac;p
Warrior tank
Oj kolego.. Warrior to tylko dps z Great swordem, no chyba, ze robisz zerg to mile widziany axe. Chcesz byc tank/support to ta rola juz zostala przypisana Guardianowi : >
Warrek tank dziwne połączenie ale nie martw się Zdzichu z Gildi coś wymyśli
Da rade , na pvp nie raz widziałem swoim guardianem warriora który trzymał się nie gorzej ode mnie no ale jednak brakowało mu tego czegoś
.
Ale ja ci i tak radze isc pod dps bo uwierz mi ze z takim warriorem sa większe problemy niz z tankiem
Warrior to raczej dps (2h sword) lub crytyki (2x axe). Możesz też pobawić się w supporta z hornem i sztandarami, ale to daje... dziwne efekty.
Warrior jak najbardziej nadaje się na tanka ze względu na genialne survi
To pojde na dps. Poda ktos build i to wszystko pod dpsa?
Warrior to bardziej DPS, albo jak już ground control i dosyć ciężko z niego będzie zrobić tanka. Ja na szybko skleiłem coś takiego (id razu ostrzegam, że nie sprawdzałem jak będzie działać):
http://gw2skills.net...bs2MQYhwxhpDvAA
Możesz jeszcze poszukać w sieci jakiś buildów, prawie pewien jestem, że broni jakich będziesz miał użyć to mace + coś i hammer, jako, że są to najbardziej defensywne i ground controlowe bronie i dla warriora i dla guardiana.
EDIT:
Jak chcesz DPS-a:
na guglu jest masa buildów, wystarczy wpisać.
Warrek tank dziwne połączenie ale nie martw się Zdzichu z Gildi coś wymyśli
Edit:
Tak jak już pisałem Zdzichu nasze gildio-we popychadło myślało myślało aż wymyślił że nic nie wymyśli więc, Kasia z Klatki B coś dla ciebie ma.
http://gw2buildcraft...z.60.6i.6b.6l|e
Alert. Ten pomysł z warkiem tankiem nie należy do najlepszych,ale w gildi mamy taka panią co tak gra. jak to ona to nazwała cyt z TS ,,każdy gra jak chce i jak komuś się nie podoba to sobie (Cenzura) mogę iść" koniec cytatu więc jak chłop chce warka tanka to niech gra tak.
Nie ma co brać buildów, graj, opracuj sam, nie ma czegos takiego jak staly build bo do kazdej sytuacji potrzebne jest co chwile co innego : D
Czytać nie mogę niektórych postów PRO "Worków" jak piszecie takie rzeczy... Ludzie pograjcie daną postacią czy cokolwiek i się zorientujcie w temacie a nie wprowadzacie chłopaka w błąd.
"Oj kolego.. Warrior to tylko dps z Great swordem, no chyba, ze robisz zerg to mile widziany axe. Chcesz byc tank/support to ta rola juz zostala przypisana Guardianowi : >" Co ty chopie mówisz...
Warrior świetne spełnia rolę Off Tanka/Supporta w mojej opinii i nie tylko. Mogę Ci podać któryś z moich buildów na priv.
Siema, chce isc moim warkiem pod tanka. Wbilem 80 i zabieram sie za farmienie kasy w CoF czy jak to tam. Mam nosic shielda z warhornem czy co ?:s Jaki build itp prosze napisac;p