Warrior

mam 34 lvl i mam pytanie chodzic z 2 axami czy sam greatsword?

zalezy co ci sie barrdziej podoba.

2x axe to typowy build pod crita, a GS jest taki bardziej uniwersalny, zawsze mozesz nosic i to i to.

Używaj GSa do expienia w drugiej łapie Łuk (AoE). Najlepiej mi się tak expiło. GS daje Ci bardzo duże możliwości, dużo większe i lepsze niż Axe + Axe.

Ja osobiście miałem nad tym dylemat :P, ale ostatecznie wyszło, ze z dwurecznym mieczykiem latam na pve, jakos jego skile i obrazenia bardziej do tego pasuja :P, za to w pvp tylko 2 toporki, ale w pve tez nie lamią:), a jako druga bron to oczywiscie luk, lub strzelba :P bo musi byc cos co wali na odleglosc

Ogolnie to co bys nie wziol to bedzie przewaga w expie ;), ale kogo bys nie spytal to tak naprawde tylko dwuręczny mieczyk do expa ;), a jak expia czyms innym to tylko dla wlasnej frajdy

Ja za to na PvE bardzo lubię u Warriora połączenie sword i axe. Doskoki z sworda i szybkie nabijanie adrenaliny to świetna sprawa, a obszarowy damage na toporku nadaje się na wbicie się w grupę przeciwników i ponakładanie na nich bleedów, a że składam powoli build na bleeda właśnie, to całą grupę mobków można ubić dosyć szybko. Na drugą broń mam strzelbę, ale zmienię na łuk, bo wbudowany bleed w nim po prostu lepiej będzie się sprawdzał chyba u mnie.

z dwoma toporkami jest sporo zabawy własnie z wbijaniem sie w grupy przecywnikow ;), a furia to to co lubie

mam 34 lvl i mam pytanie chodzic z 2 axami czy sam greatsword?