Warto czy nie?

Po prostu zapytam się czy warto ? bo jak wyszedł RIFT to było fajne super gra, a teraz jest tyle innych gier lepszych graficzne itd ale... nie o to chodzi ;) czy GameplaY jest fajny po jakimś tam czasie? Czy jest warto ściągnąć tę grę i pobawić się z Wami riftowcami?

bo jak wyszedł RIFT to było fajne super gra, a teraz jest tyle innych gier lepszych graficzne

Nie chcę dłużej żyć na tej planecie.

Nie rozumiem, dlaczego ludzie zadają tego typu pytania. Wiadomo, że jedna osoba odpowie Ci, że warto grać, a inna, że nie, bo jednej gra się spodobała, a drugiej nie. To Ty sam musisz podjąć decyzję, więc po prostu grę zainstaluj i przekonaj się, czy trafia w Twoje gusta. Choć jeśli grafika jest dla Ciebie najważniejsza to polecam Metro Last Light, bo takiej grafiki póki co żadne MMORPG nie ma.

mówiłem że nie o to chodzi(grafa). -.- a dwa kolego mój ... pytanie jest bo czy gra po jakimś czasie nie jest monotonna za bardzo. czy istnieje jakiś element gameplayu że przyciąga :). jak metro chodzi tak super grafa i gra .. pozdro.

Ja też nie chce żyć ale z innych powodów chybaa....

Warto, jedna z najbardziej niedocenianych gier na rynku, ilość kontentu bije nawet na ryj WoWa :). Multum dungów, 10 i 25 osobowych rajdów, w cholerę jakiś pobocznych rzeczy do roboty. Jedyny problem tej gry to dziwne animacje i nieco nieresponsywny combat, ale nie jest to aż tak rażące jakby się wydawało.

Mnie boli tylko tyle, że teraz jest pier**lona sesja i nie mogę nadgonić z levelem do tego 60tego ;)

Dzięki IS można co prawda szybciej zacząć rajdować 10 many, niemniej najlepszego gearu z IS nie dostaniemy.

Wiesz... zawsze warto spróbować tym bardziej że kiedyś to było p2p, a wiadomo tego typu gry są troszkę lepsze jakościowo od f2p i czuć to już od początku.

Warto zagrać, wyróżnia się na pewien sposób od innych mmo (np tytułowymi riftami), ale ma też elementy wspólne z innymi mmo np questy, które raczej ciężko aby się wyróżniały. Innymi słowy gra warta zagrania

Po prostu zapytam się czy warto ? bo jak wyszedł RIFT to było fajne super gra, a teraz jest tyle innych gier lepszych graficzne itd ale... nie o to chodzi ;) czy GameplaY jest fajny po jakimś tam czasie? Czy jest warto ściągnąć tę grę i pobawić się z Wami riftowcami?