Warto kupić Tere Online ?!

Witam , chciałbym się dowiedzieć czy waszym zdaniem osób grająych lub nie grających jeszcze :) warto kupić Tere Online. Bo zastanawiam się co wybrać Diablo 3 czy Tera Online nie mogę sam wybrać może wy pomozecie bo w Tere ostatnio grałem na pierwszych europejskich testach jakie były więc nie wiem co tam się pozmieniało...:) z góry dziękuje.

Diablo 3 "4-0" Tera Online jak na razie hah :D

Też miałem ten dylemat, ale stwierdziłem, że nie będę miał czasu siedzieć całe dnie i dlatego wziąłem Diablo 3 - jest B2P, więc nie będzie mi szkoda jechać powiedzmy nad wodę, czy iść na imprezkę, dla graczy typu casual idealna .

Jeśli jednak masz czas, bądź kasę i wykorzystasz grę do końca to bierz Terę da ci dużo więcej "możliwości rozwoju" niż diablo 3 :).

Jak coś do zobaczenia na BattleNecie

Ja także postawie na Diablo , możesz w nie grać kiedy chcesz , a w TERA nie zbyt . Zależy też która gra bardziej Ci się podoba , osobiście grałem i w to i w to , i powiem że raczej diablo wywarło na mnie większe wrażenie .

Osobiście polecam Diablo3,uważam że tera nie jest wystarczająco dobra aby za nią płacić(to jest moja opinia więc nie zjeść mnie).Pozatym zbliża się lato kobiety zaczynają pokazywac swoje piękne kształty więc warto wyjechać nad wodę/basen niż siedzieć w domu i nie tracić abonamentu ^^

# up

Święte słowa :):):):):):)

Titan, biaatch please (0.0) ty zboczuchu..... Jak chcesz T.E.R.A jednak potrafi byc nudna, a co do diablo? Sam sie przekonasz jak kupisz ;)

Diablo3 bardziej opłacalne według mnie. Zagrasz sobie kiedy chcesz a Tera Online to tam pograsz pół roku potem przerwa potem wchodzisz a tu abonamencik i miliardy łatek do pobrania.

Diablo3 bardziej opłacalne według mnie. Zagrasz sobie kiedy chcesz a Tera Online to tam pograsz pół roku potem przerwa potem wchodzisz a tu abonamencik i miliardy łatek do pobrania.

Z diablo 3 też będzie miliard łatek, m.in z trybem PVP + 2gb do respektu.

W obu grach będzie masę łatek, tu chodzi o to ile masz kasy i ile czasu chcesz poświęcać na grę - tak, żeby ci się opłacało :) kasa,czas (Tera) brak kasy i czasu (Diabolo), lub ewentualnie Torchlight 2, który zapewnia coopa i wychodzi w czerwcu, może to i nie D3 ale kosztuje tylko 70 zeta

Kasa jest , czasu raczej brak heheh :) chociaż jak będą wakacje to czasu jest mnóstwo ;) z tego co wiem w Terze max lvl mozna wbic dosc szybko tylko nie wiem jak na max lvl co sie robi i ile tego jest do robienia

Też miałem ten dylemat, ale stwierdziłem, że nie będę miał czasu siedzieć całe dnie i dlatego wziąłem Diablo 3 - jest B2P, więc nie będzie mi szkoda jechać powiedzmy nad wodę, czy iść na imprezkę,

hehe rozbawiło mnie to jak ostatnio obliczylem kupujac prepeid an 60 dni cenowo wychodzi 1,15pln za dzien grania :P

wiec jak ktos ma dylemat czy isci nad wode bo szkoda 1zl to troche dziwne :P

Kiedyś ci zabraknie tej 1 zł do chlebka i nie będziesz się tak cieszył;)

Ja kupiłem TEre online i nie narzekam gra reprezentuje się bardzo fajnie i będę przy niej na pewno spędzał miło czas. Każdy ma inną opinie na ten temat ale ja wolę TERA online i tyle.

Ja kupiłem TEre online i nie narzekam gra reprezentuje się bardzo fajnie i będę przy niej na pewno spędzał miło czas. Każdy ma inną opinie na ten temat ale ja wolę TERA online i tyle.

Fajnie, fajnie tylko że nie pomogłeś autorowi tematu.

Witam , chciałbym się dowiedzieć czy waszym zdaniem osób grająych lub nie grających jeszcze :) warto kupić Tere Online. Bo zastanawiam się co wybrać Diablo 3 czy Tera Online nie mogę sam wybrać może wy pomozecie bo w Tere ostatnio grałem na pierwszych europejskich testach jakie były więc nie wiem co tam się pozmieniało...:) z góry dziękuje.

Diablo 3 "4-0" Tera Online jak na razie hah :D