Ja gram od czasu do czasu na globalu. Wg mnie gra za***ista ! Niestety żadna kompetentna firma nie chcę się zająć tym tytułem... A szkoda. Kazda postacią mam max lvl i gra mi się nie nudzi bo instancje i boss dungeony generują teren randomowo czyli ciągle mamy inne mapki. Pvp też jest nieźle a zwłaszcza ze kazda klasa ma po 3 drzewka rozwoju co daje nam w sumie 9grywalnych subklas. Ponadto mamy 4rasy a to w zupełności wystarczy. Jeśli chodzi o populacje to gra mało ludzi. Nie jednokrotnie próbowałem odbudować populacje reklamując grę ale nie wyszło. Tak czy siak to mój ulubiony hns i nic tego nie zmieni a sentyment zostanie na zawsze ![<3]()
Up. poe lepsze? Heh zabawne. No ale rzecz gustu.
Up. Tylko mythos opiera się na q? Przypomnę ze im osób więcej w Pt ty mamy większy exp i sokojnie można tam grindowac. Mythos to świetne duele i pvp areny, świetne instancje z epickimi bossami, eventy typu Tower defence czy obrona kryształu, każdy dung miał system czasowy - kto najszybciej wyczyści lokacje po tygodniu otrzymywał cala pule uzbiera a przez graczy bo każdy wstęp kosztował. Heh tesknie za czasami mythosa Eu... To tyle.
przepraszam za literówki ale pisze z telefonu w pracy.