Warto ? Mythos Global

Yo'w all. Znalazłem grę Mythos, wygląda interesująco, jednak komentarze które spotkałem na temat tej gry są negatywne, między innymi to że gra mało ludzi, nie aktualizują itd. itp. Ale komentarze te są z 2012 roku, więc nadzieja jest. A więc pytanie: Czy dużo ludzi gra w tą grę ? Chodzi mi o wersje na Globalu.

Proszę o szybką odpowiedź.

Mythos czasem nie upadł?

Ktoś chyba chciał/miał wykupić tą produkcje po upadku ale jak się stało nie mam pojęcia nie śledziłem w ogóle jej losów.

P.S. Chodzi mi o wersje europejską.

Europejska wersja padła, lecz global nie.

Powiem tak. Grałem z kolegą na tym europejskim. Przez jakiś tam czas. I nawet przyjemnie się grało. Gra ma swój klimacik i to trzeba jej oddać. Ale jest kilka problemów. Jakieś cyrki, że gra pada to w ogóle pominę. Po pierwsze gra jest w 100% nastawiona na robienie kasy i bez wydawania złotówek nigdzie nie dojdziesz. Tak więc jeżeli masz aspiracje to bycia najlepszy to zapomnij. Po drugie-gówno zrobisz sam. Po trzecie, choć to niekoniecznie miunus-to jest gra oparta tylko i wylącznie na misjach. Nie idziesz expic ani nic z tego, robisz bez przerwy misje. Taki Runes of Magic, nawet interface jest podobny. Zrób zawsze wszystkie misje jakie masz i dopiero potem oddaj do NPC to będzie lepszy efekt:) To nie waży dużo więc możesz sobie pobrać i sam zobaczysz. Jak chwilowo nie masz w co grać to Mythos jest dobrą opcją. Nawet dobrze zabija czas, do pewnego momentu wciąga. Aż wkońcu Ci się znudzi tłuczenie tego samego czy też często tak samo wyglądające tereny przez długi długi czas. Na dłużej Cię ta gra raczej nie zatrzyma ale próbować nie zaszkodzi.

A na Global teraz gra dużo osób ? Na filmikach tego nie widzę ;/

1) Gra nie jest już rozwijana. Wystarczy zobaczyć http://mythos.t3fun....NoticeList.aspx by potwierdzić, że jedyne co robią to włączają/wyłączają serwer.

2) A skąd my mamy wiedzieć ile tam gra osób?! Ta gra od ponad roku została porzucona przez twórców i przez większość graczy.

Powiedz mi: co to dla ciebie za problem pobrać te kilkaset mb i sprawdzić?! Zadajesz pytania na które sam mógłbyś sobie bez problemu odpowiedzieć. Zresztą, popatrz na ich obumarłe forum. Skoro forum upada to znaczy że baza graczy też nie jest za duża...

Z forum:

Don't even bother asking. No-one from Hanbit, T3, or whoever runs this even check the forum any more.

Co oznacza że gra upadła.

O i jeszcze jeden cytat:

I used to play this game, A LOT.Suprised to see it still here.So if you are reading you may be considering trying it out [or already attempted to do so]What follows, would have got me a ban in the early days, and I think will serve to prove that this forum is no longer moderated in any form.DONT BOTHER, why?1. Forum is DEAD2. Game Client is busted, man it looks like you cant even get it to install and run any more [it never WAS easy, what with the dumbass browser based launcher and all]3. There is no in-game community [i very much suspect], apart from a small number of die-hards which may still be there [Hi Guys]4. The only reason it's still up is a cynical and incompetent attempt at squeezing the last few [insert your currency of choice here] out of an idea that had soooo much potential. [ot Hanbit/T3 so incompetent that they can't even take a site down....]

Po co Ci wracac do Mythosa jak masz PoE o wieeeele lepszee i naprawde f2p, tak wogole obserwujac twoje posty to czesto zmieniasz gry takze tym bardziej sobie odpusc.

Ja gram od czasu do czasu na globalu. Wg mnie gra za***ista ! Niestety żadna kompetentna firma nie chcę się zająć tym tytułem... A szkoda. Kazda postacią mam max lvl i gra mi się nie nudzi bo instancje i boss dungeony generują teren randomowo czyli ciągle mamy inne mapki. Pvp też jest nieźle a zwłaszcza ze kazda klasa ma po 3 drzewka rozwoju co daje nam w sumie 9grywalnych subklas. Ponadto mamy 4rasy a to w zupełności wystarczy. Jeśli chodzi o populacje to gra mało ludzi. Nie jednokrotnie próbowałem odbudować populacje reklamując grę ale nie wyszło. Tak czy siak to mój ulubiony hns i nic tego nie zmieni a sentyment zostanie na zawsze <3

Up. poe lepsze? Heh zabawne. No ale rzecz gustu.

Up. Tylko mythos opiera się na q? Przypomnę ze im osób więcej w Pt ty mamy większy exp i sokojnie można tam grindowac. Mythos to świetne duele i pvp areny, świetne instancje z epickimi bossami, eventy typu Tower defence czy obrona kryształu, każdy dung miał system czasowy - kto najszybciej wyczyści lokacje po tygodniu otrzymywał cala pule uzbiera a przez graczy bo każdy wstęp kosztował. Heh tesknie za czasami mythosa Eu... To tyle.

przepraszam za literówki ale pisze z telefonu w pracy.

Po co Ci wracac do Mythosa jak masz PoE o wieeeele lepszee i naprawde f2p, tak wogole obserwujac twoje posty to czesto zmieniasz gry takze tym bardziej sobie odpusc.

Co ci do tego, że zmieniam gry ? Chce zmienić, to zmieniam... Bo na te czasy nie ma fajnej gry, a jak są to Max lvl wbijesz w dzień/ dwa/ miesiąc...

Ehh... Czyli Mythos już odpada, dzięki za wszystkie komentarze :)

Yo'w all. Znalazłem grę Mythos, wygląda interesująco, jednak komentarze które spotkałem na temat tej gry są negatywne, między innymi to że gra mało ludzi, nie aktualizują itd. itp. Ale komentarze te są z 2012 roku, więc nadzieja jest. A więc pytanie: Czy dużo ludzi gra w tą grę ? Chodzi mi o wersje na Globalu.

Proszę o szybką odpowiedź.