Warto wracać?

No tak, w PvP nie jest dostępne wszystko to, co w PvE (i odwrotnie), a wszystko po to, by w PvP był balans.

Co do postaci, to fakt, te na początku często nie zachwycają - sam nie mogłem się doczekać aż mój ranger nie zdobędzie wreszcie jakiegoś porządnego łuku, płaszcza i kapelusza :3

U mnie z klasami jest tak jak z poczuciem humoru ;P

Raz mam taki humor, że przywalił bym komuś to i wtedy fajnie mi się gra wojownikiem lub strażnikiem :P, a czasem wole siedzieć cicho i wtedy raczej zostaję przy thiefie.

Gorzej jak pobawie się godzine z psem :D bo wtedy do gry wchodzi jeszcze latanie łowcą haha xD.

Ale no tak to jest ;) ważne, że gra potrafi sprostać moim oczekiwaniom, a wymagający to ja jestem.

Rób kilka postaci i będzie z głowy :D nie ma co się ograniczać

Sytuacja wygląda tak, grałem w GW2 zaraz po premierze, na początku bardzo mi się spodobało, byłem skłonny nazwać to najlepszym MMO, ale emocje szybko opadły.

Dobiłem do... ~35lvla i znudzony (bo ile mogę robić mapę na 100% i następną i następną i następną....) przestałem całkiem grać.

Teraz myślę nad powrotem, może tym razem udałoby mi się dobić do 80 poziomu... Dużo się zmieniło?